در فرمانداري تالش رخ داد :
انتقاد نماینده تالش از نحوه توزیع کود شیمیایی کشاورزی

گیلان : نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس از نحوه توزیع کود شیمیایی کشاورزی در تالش انتقاد کرد و خرید انفرادی کود را از دغدغههای کشاورزان نامید.
محمود شکری در جلسه بررسی وضعیت تامین و توزیع کود کشاورزی این شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری با قدردانی از مردم گیلان و ایران به دلیل هوشیاری در مقابل فتنه و دشمنان اسلام در حماسهآفرینی ۸ و ۹ دی، اظهار کرد: دشمنان اسلام از صدر اسلام تاکنون برای حذف ولایت تلاش کردند و همواره به دنبال حذف راهنمایان واقعی دین خدا و تسلط بر مردم بودند.
وی با اشاره به تداوم فتنهها افزود: دشمنی آمریکا و ایادیاش با اسلام به خاطر بحث ولایتمداری مردم است و در روز عاشورا نیز همین اتفاق افتاد و دشمن با انواع روشها مردم را با ولیامرشان جدا کردند اما مردم با بصیرت پشتیبان ولیفقیه هستند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه با اشاره به اهمیت کشاورزی و تولید، خاطرنشان کرد: سه ماه آغاز کار کشاورزی فرصت است اما مردم به خاطر سال گذشته نگران هستند زیرا یک سوم مردم نتوانستند کود بگیرند و دغدغه مردم در هر روستا و بخش نحوه توزیع و خرید انفرادی کود است.
وی با بیان مطالبات مردم در دیدارهای عمومی، خرید انفرادی را از دغدغههای کشاورزان دانست و گفت: دلیل این امر مشکل نقدینگی شرکتها بود و امسال شرکت خدمات کود را نقدی معامله کرد و بر خلاف سالهای قبل که تامین کود به صورت اقساطی بود این مشکلات مطرح شد.
شکری با بیان اینکه کشاورزان گلایه دارند که تعاونیها پول را از ما نقد میگیرند و تامین میکنند، خاطرنشان کرد: این در حالی است که کشاورزان در شرکتها سهام و پول نقد دارند.
وی با اشاره به بخشنامه مدیریت جهاد کشاورزی استان مبنی بر پرداخت تسهیلات به تعاونیهای بدون نقدینگی اذعان کرد: تعاونیهای روستایی تالش قادر به اخذ تسهیلات نشدهاند و مسئولیت عدم توزیع بهموقع و تامین نشدن نقدینگی با رئیس جهاد کشاورزی است.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال، از توزیع به موقع کود در بخشهای مرکزی و اسالم اعلام رضایتمندی کرد و برطرف شدن مشکلات کود در بخشهای حویق و کرکانرود در اسرع وقت را مورد تاکید قرار داد.
جابر تجارتی رئیس جهاد کشاورزی تالش نیز در جلسه مذکور اظهار کرد: از ۴ هزار و ۶۸۰ تن سهمیه کود کشاورزی در سال ۹۱، ۲ هزار و ۷۲ تن خریداری و ۵۰ درصد آن توزیع شد.
به گزارش فارس، شهرستان تالش ۱۶ هزار هکتار شالیزار و ۴ هزار هکتار باغ با ۳۰ هزار بهرهبردار دارد.
منبع : فارس
نظرات
بدون نظر