بر اساس یک پژوهش جدید :
جعفری ، قاتل انواع سرطان

گیلانیان : بر اساس این پژوهش جدید، جعفری معدن یکی از قویترین آنتیاکسیدانها به نام «ﺁپی جنین» است که ضد حساسیت، ورم و درد به شمار میرود و همچنین در حفاظت بدن از ابتلا به تومورهای سرطانی مختلف نقش ایفا میکند. همچنین جعفری به منزله دوست دستگاه گوارش است و آن را میتوان داروخانه بدن انسان دانست، زیرا حاوی ماده مسکن دردهای لثه و دندان و تمیزکننده دهان است.این پژوهش نشان داد، بارزترین فواید جعفری این است که به شکلگیری کلاژن که ماده پروتئینی طبیعی زیبایی و طراوت پوست به شمار میرود، کمک کرده و از طراوت پوست و مو به همراه چشم محافظت میکند.
بر اساس این پژوهش، خوردن جعفری با گوشت اهمیت ویژهای دارد، زیرا اسیدی بودن آن را کنترل میکند و باعث تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی بویژه آنزیمهای کیسه صفرا میشود و از این طریق به هضم چربی گوشت کمک میکند.مصرف جعفری باعث کاهش نفخ شکم و دردهای معده ناشی از هضم نشدن درست غذا و غذاهای چرب میشود و در کاهش چربی خون، از بین رفتن درد و کاهش اسیداوریک به عنوان عامل بیماری نقرس نقش ایفا میکند.
نظرات
بدون نظر