تبلیغ
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۷ Wednesday, 21 November , 2018
شهریور ۲۳, ۱۳۹۳ کد خبر : 29768 خبر ها

محققان دانشگاه هاروارد بررسی کردند :

رابطه مصرف ماهی با افزایش قدرت شنوایی

رابطه مصرف ماهی با افزایش قدرت شنوایی

اشخاصی که با مشکلات شنوایی یا پیر گوشی دست به گریبان هستند با مصرف ماهی می توانند قدرت شنوایی خود را افزایش دهند.

به گزارش مهر، محققان دانشگاه هاروارد در تحقیقات اخیر خود به این نتیجه رسیدند که مصرف ماهی می تواند باعث افزایش قدرت شنوایی شود. امگا۳ موجود در ماهی برای مبتلایان به پیرگوشی نیز سودمند است.(پیرگوشی، افت شنوایی است که با افزایش سن بروز می کند).

تحقیقات پیشین نشان داده بود که مصرف ماهی می تواند ابتلا به بیماری آلزایمر را به تاخیر انداخته و اکنون مطالعات محققان فایده دیگری از ماهی را برملا کرده است. انواع ماهی ها می توانند فوایدی مانند کاهش علائم آلزایمر و افزایش قدرت شنوایی را در بر داشته باشند. محققان توصیه می کنند برای کاهش یا به تعویق انداختن بیماری های دوران پیری حداقل دو وعده ماهی در رژیم هفته ای گنجانده شود. در این تحقیق بیش از ۶۵ هزار نمونه زن مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند. ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که باعث بهبود گردش خون در رگ ها و عروق خونی می شود.

در تحقیقات گذشته، فواید امگا ۳ بر قلب نیز مشخص شده بود اما ماهی علاوه بر اینکه حاوی پروتئین و آمینو اسید است، می تواند احساس سیری را نیز در پی داشته و به کاهش وزن منجر شود.

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

*

ساماندهی آب‌‌بندان‌های گیلان به مدیریت قوی نیاز دارد

عضو کمیسیون کشاورزی،‌ آب و منابع طبیعی مجلس :

ساماندهی آب‌‌بندان‌های گیلان به مدیریت قوی نیاز دارد

برنامه مدونی برای اداره شهر رشت وجود ندارد

مدیر دپارتمان مدیریت شهری :

برنامه مدونی برای اداره شهر رشت وجود ندارد

گیلان دومین تولید کننده ماهیان گرمابی در کشور است

معاون توسعه آبزی‌پروری شیلات گیلان :

گیلان دومین تولید کننده ماهیان گرمابی در کشور است

بیش از ۹۰ درصد معادن کوهی گیلان در رودبار است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان :

بیش از ۹۰ درصد معادن کوهی گیلان در رودبار است