گیلانیان
دوشنبه ۵ آبان ۱۳۹۹ Monday, 26 October , 2020
فوریه 15, 2016 کد خبر : 45997 خبر ها

مدیرکل دامپزشکی گیلان:

ماهی‌های شن زده کهنه هستند

ماهی‌های شن زده کهنه هستند

گیلانیان : مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت:ماهی فروشان متخلف برای پنهان کردن کهنگی ماهیان به آن شن می زنند.

دکتر سهراب عاقبتی گفت:خوشبختانه در سالهای اخیر برای ساماندهی ماهی فروشان اقدامات خوبی در استان انجام شد اما هنوز دست‌فروشانی  هستند که به مردم ماهی می فروشند و تخلفات زیادی هم دارند.

وی افزود: ضروری است مردم برای حفظ سلامت خود و خانواده هایشان از خرید ماهی‌هایی که در زمین ریخته شده اند،پرهیز کنند زیرا از نظر بهداشتی این کار اصلا مورد تایید نیست.

دکتر عاقبتی با اشاره به اینکه برای برخورد با این دست فروشان شهرداری ها برخورد می کنند،تصریح کرد:درصورت مشاهده دامپزشکی استان نیز با این افراد برخورد قاطع خواهد کرد.

مدیرکل دامپزشکی گیلان با اشاره به اینکه متاسفانه مردم فکر می کنند ماهی های شن زده تازه از آب گرفته شده‌اند و تازه هستند این در حالیست که ماهی فروشان متخلف برای پنهان کردن کهنگی ماهیان به آن شن می زنند،تصریح کرد:تشخیص ماهی سالم و تازه کاری آسان است و یکی از نشانه‌ها این است که فلس ماهی به راحتی کنده نمی‌شود.

دکتر عاقبتی براقی چشم و نماندن آثار فشار انگشت برتن ماهی را پس از فشار دادن از دیگر نشانه های تازه بودن ماهی عنوان کرد.

وی در ادامه از نظارت بر ماهیان تخم چشم زده توسط دامپزشکی استان خبر داد و گفت: پس از تایید سالامت این بچه‌ماهیان به مزارع پرورشی ماهی که اغلب از نوع ماهیان خاویاری و قزل آلا هستند، فرستاده می شوند.

وی خاطر نشان کرد: گیلان بیش از۱۷۰مزرعه پروش ماهیان سردآبی دارد.

به گزارش ایسنا،ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی داراست. ولی ویژگی مخصوص ماهی که آن را بین سایر مواد غذایی حائز اهمیت خاص ساخته است، نوع چربی موجود در آن است.

جالب است بدانیم که چربی موجود در بافت‌های ماهی و آبزیان تنها موجب افزایش کلسترول و سایر چربی‌های نامطلوب خون و عوارض قلبی و عروق کمک مؤثری نیز می‌کند. ماهی از منابع بسیار خوب پروتئین محسوب می‌شود. پروتئین موجود در ماهی از نظر کمیت و کیفیت قابل توجه است، بدین معنی که پروتئین موجود در ماهی به شکلی است که به آسانی در دستگاه گوارش هضم و جذب می‌شود و به طور تقریبا کامل در بدن به مصرف می‌رسد.

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

*

«بُرد – بُرد» این است نه آن!

یادداشت شریعتمداری :

«بُرد – بُرد» این است نه آن!

چایکاری در ایران یکصد و بیست ساله شد

سید عبدالله میرحسینی مقدم، مشاور فنی صندوق چای کشور

چایکاری در ایران یکصد و بیست ساله شد

” مسئول بی لیاقت نمی خوایم نمی خوایم “

رشت- علی کشت پرور بین کلایی

” مسئول بی لیاقت نمی خوایم نمی خوایم “

افزایش ۵۶ درصدی حمل و نقل کالا از بنادر گیلان

مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان :

افزایش ۵۶ درصدی حمل و نقل کالا از بنادر گیلان