گیلانیان
دوشنبه ۴ مهر ۱۴۰۱ Monday, 26 September , 2022
سپتامبر 24, 2014 کد خبر : 29999 خبر ها

بنیادی :

میزان تولید گوشت سفید در گیلان افزایش یافت

میزان تولید گوشت سفید در گیلان افزایش یافت

گیلانیان : معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از افزایش تولید گوشت سفید در استان خبرداد.

ایرج بنیادی شامگاه سه شنبه در نشست بررسی وضعیت مرغداری های استان افزود: در پنج ماهه سال جاری ۵۱ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شده است که دو هزار تن معادل شش درصد افزایش تولید را نشان می دهد.

وی همچنین اظهارداشت: این افزایش تولید به دلیل ارتقای بهره وری، کاهش ضریب تبدیل و توسعه مرغداری ها بوده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از وجود افزون بر ۷۷۰ واحد پرورش طیور در استان خبر داد و گفت: گیلان یک استان مستعد برای تولید گوشت سفید است.

 وی افزود: پارسال گیلان با تولید افزون بر ۱۲۰ هزار تن گوشت مرغ رتبه ششم کشور را در بین استان های کشور کسب کرد.

بنیادی در ادامه با پیش بینی اینکه امسال ۱۲۶ تا ۱۲۸ هزار تن گوشت مرغ در گیلان تولید شود، اذعان داشت:  این روند هرساله با توجه به توسعه مرغداری ها در سطح استان رشد پیدا خواهد کرد.

وی افزود: صنعت مرغدارى نقش بسیار مهمى در تبدیل دانه‌ ها و سایر محصولات به گوشت و تخم‌مرغ که مواد غذایى مفیدى براى انسان هستند، دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: صنعت مرغدارى از چندین جهات همچون منبع درآمد، منبع غذا، استفاده در صنعت و غیره دارای اهیمت است.

وی همچنین یادآورشد: حجم بالای سرمایه گذاری، تعدد فعالیت ها و عوامل تولید، تراکم بالای موجود زنده در واحد سطح ،تامین نیاز های فیزیولوژیکی تک تک پرنده ها، تامین امنیت غذایی جامعه با ارائه محصولات کافی، سالم و غیره باعث شده است که مدیریت در این صنعت از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد./منبع : مهر

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی