گیلانیان
چهارشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ Wednesday, 17 August , 2022
فوریه 27, 2013 کد خبر : 17611 خبر ها

اداره کل استاندارد گیلان :

نسبت به استفاده برخی نانوایی ها از جوهر قند هشدار داد

گیلانیان : ˈمحمدعلی یوسفیˈ گفت : نیاز دستگاه های ریزشی مکنده موجود در نانوایی ها به خمیر روان و همچنین اصلاح کیفیت آرد و خمیر، برخی از نانواها را راغب کرده که از بلانکیت یا وهر قند استفاده کنند.

وی استفاده از این ماده را غیر استاندارد و بسیار خطرناک تر از جوش شیرین عنوان کرد و افزود: این ماده، در فرآیند تولید نان به انیدرید سولفورو که ماده ای بسیار مضر برای سیستم گوارشی بدن است، تبدیل می شود.

مدیرکل استاندارد و تحقیقاتی صنعتی گیلان از نانوایان خواست از مصرف بلانکیت یا جوهر قند خودداری کنند و به شهروندان نیز توصیه کرد در صورت اطلاع از مصرف این ماده از سوی برخی نانوایی ها ، مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۵۱۷ واحد شکایات اداره کل استاندارد استان اطلاع دهند / منبع : ایرنا

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی