بخشی از باغات چای به مخروبههای جنگلی تبدیل شده است،
نویسندگان نامه به رییس جمهور بنگاه دارند نه چایکار

گیلانیان به نقل از مهر : رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه باغدارانی که باغ خود را برای ویلاسازی فروختهاند الآن نگهبان پولدارها شدهاند، گفت: کسانی که درخواست تغییر کاربری زمینهای خود را دادهاند، کشاورز نیستند و در لاهیجان بنگاههای املاک دارند. مهندس علی محرر در گفتوگو یی در مورد ابراز نارضایتی چایکاران از وضع موجود و تقاضای تغییر کاربری زمینهایشان گفت: کسانی که درخواست تغییر کاربری زمینهای خود را دادهاند کشاورز نیستند، بلکه عدهای سوء استفادهگر هستند که خود را به عنوان نماینده چایکاران معرفی میکنند؛ درحالی که در لاهیجان بنگاههای املاک دارند.
وی افزود: اینها به دنبال این هستند که با تغییر کاربری زمینهای کشاورزی، زمینها را خریداری کنند و بهجای آن ویلا بسازند. به همین منظور نامه مینویسند و تقاضای تغییر کاربری میدهند.
رئیس سازمان چای کشور درباره اینکه نمایندگان چایکاران اعلام میکنند که بخشی از باغات چای به مخروبههای جنگلی تبدیل شده است، افزود: در مجموع سطح زیر کشت چای ۳۰ تا ۳۲ هزار هکتار است و امکان تخریب باغی وجود دارد؛ مانند باغات رامسر که همه تخریب شده و به ویلا تبدیل شدند.
وی تصریح کرد: باغدارانی که باغ خود را برای ویلاسازی فروختهاند، الآن نگهبان پولدارها شده و باغ خود را هم از دست دادهاند. بنابراین تخریب زمینهای چای به سود کشاورزان نیست.
رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه در مجموع کشاورزی برای کشاورزان صرفه اقتصادی ندارد، گفت: الآن کشاورزان پنبهکار و برنجکار هم از وضع موجود ناراضی هستند، اما نمیتوان کشاورزی را در کشور تعطیل کرد.
وی با تأیید بر اینکه چایکاران درآمد کافی ندارند، اظهار داشت: چایکاران از طریق کشاورزی زندگی خود را تأمین میکنند و البته درآمد زیادی از طریق کشت برگ سبز چای ندارند. بنابراین در کنار چایکاری با انجام کارهای دیگری مانند دامپروری و نوغانداری درآمد خود را افزایش میدهند.
محرر باانتقاد از افرادی که خود را نماینده چایکاران معرفی میکنند، گفت: چایکارن درخواست تخریب باغ خود را نمیدهند و بنده به عنوان رئیس سازمان چای این افراد را نماینده چایکاران نمیدانم
نظرات
بدون نظر