گیلانیان
دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ Monday, 20 March , 2023
سپتامبر 15, 2013 کد خبر : 21433 خبر ها

مدیر جهاد کشاورزی املش خبر داد:

آغاز برداشت گردو در مناطق جلگه‏ای و کوهپایه‏ای املش

آغاز برداشت گردو در مناطق جلگه‏ای و کوهپایه‏ای املش

گیلانیان : مدیر جهاد کشاورزی شهرستان املش از آغاز برداشت گردو در مناطق جلگه‏ای و کوهپایه‏ای در این شهرستان خبر داد.

مهرداد محمدی گفت: برداشت گردو از ۹۰ هکتار از باغات گردو در مناطق جلگه و کوهپایه‏ای این شهرستان از اوایل هفته گذشته آغاز شده و پیش‏بینی می‏شود تا پایان فصل برداشت در دو هفته آینده ۴۵۰ تن گردو با پوسته چوبی به ارزش ۴۵ میلیارد ریال برداشت شود.

وی افزود: سرمای دیر هنگام و یخبندان پس از بارش برف اوایل اردیبهشت ماه امسال به صد درصد درختان گردو در ۳۷۵ هکتار از باغات گردو در مناطق ییلاقی شهرستان املش خسارت وارد کرد به حدی که تولید این محصول را در مناطق کوهستانی به صفر رساند.

مدیر جهاد کشاورزی املش تصریح کرد: در سال زراعی جاری ۱۳ گردوکار این شهرستان اقدام به بیمه ۹۲۹ اصله درخت گردو در برابر انواع بلایای طبیعی کرده‏اند.

گردو این روزها با پوسته سبز هر کیلو ۵ هزار تومان و پوسته چوبی هر کیلو ده هزار تومان در بازار محلی املش عرضه می‏شود.منبع : ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی