وقتي پايبندي به الگوهاي اسلامي نباشد :
( آقازاده ) پروری رواج پیدا می کند !؟

اختصاصی گیلانیان – می گویند دختر حضرت علی (ع) گردنبند زمرد نشانی از بیت المال را سه روز به امانت گرفت تا در روز عید قربان خود را با آن بیاراید . امام با دیدن گردنبند آن را شناخت و مسئول حفظ و نگهداری بیت المال را به حضور طلبید و توضیح خواست . وقتی دانست امانت سه روزه است وی را بخشید ولی تذکر داد که اگر تکرار شود او را به سختی عقوبت خواهد کرد و به دخترش که گردنبندرا از بیت المال به امانت گرفته بود نیز می گوید : ” اگر دختر من این گردنبند را به عاریه مضمونه نمى گرفت، نخستین زن هاشمیه اى بود که دست او را به عنوان دزد مى بریدم ” و ادامه می دهد : ” انسان نباید به واسطه خواسته هاى نفس و خواهش هاى دل، پاى از دایره حق بیرون بگذارد ” ؟!
علما می گویند اگر در تاریخ اسلام الگو هائی مثل حضرت علی ، حضرت امام حسن ، حضرت امام حسین و سایر ائمه علیهم السلام وجود نمی داشت هرگز عباراتی مثل : شهادت ، ایثار ، گذشت ، فداکاری و ایستادگی تا پای جان برای احقاق حق ، صداقت ، راستی و امانت و غیره ترجمه و تفسیر نمی شد و مسلمان باید با این الگوها زندگی دینی و اخروی خود را تنظیم نماید تا به سعادت دنیا و عقبی دست یابد .
علیرغم اینکه این الگوها برای عامه مسلمانان از صدر تا ذیل ، از امیر تا وزیر و مدیر و کارمند و مردم عادی است با کمال تأسف ما همچنان شاهد رشد و پرورش ، به اصطلاح ( آقازاده ) هایی هستیم که از بیت المال حمایت و تغذیه می شوند !
با شنیدن اصطلاح (آقازاده) یا (آقازاده ها) اشتباه نکنیم و بی اراده ذهن را به یک نقطه خاصی از کشور متمرکز نکنیم و نشانش را در میان خانواده های خاص جستجو ننماییم که اندکی تأمل و دقت در اطراف خود به راحتی می تواند مصداق آن را مشاهده نمود و دید که چگونه (آقازاده) دیار ما نیز در سایه پدری به نام مدیر کل که مدعی فضل و کمال و مدیریت و پیروی مکتب و دین و دیانت است بدون توجه به الگو های دینی و زیر پا گذاشتن مسئولیت حراست از بیت المال چه بهره ها که نصیبش نمی شود ؟! و مدیر کل بومی مدعی ارزشی ما برای اینکه (آقازاده) خود را از بیت المال متنعم نماید از چه شیوه هائی بهره نمی گیرد :
۱ – در تاریخ ۸۸/۱۲/۹ (آقازاده)ای با عنوان ” رئیس هیأت مدیره شرکت … … … … …. ” با یک درخواست عادی بر روی یک برگ کاغذ سفید فاقد شماره ثیت ، آرم و نشانی از پدر مدیر کلش درخواست تسهیلات می نماید در حالیکه در زمان تقاضا شرکت مذکور وجود خارجی ندارد ! و پدر نیز در همان تاریخ دستور اقدام را صادر می نماید ؟!
۲ – شرکت همان آقازاده در روز بعد به تاریخ ۸۸/۱۲/۱۰ طی یک نامه رسمی با امضای پدر و با همین نام به سرپرستی محترم بانک … … … جهت دریافت ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات از محل اعتبارات کمک های فنی و اعتباری سال ۸۷ معرفی می شود . البته از دریافت و یا عدم دریافت تسهیلات اطلاعی در دست نیست ، فقط نفس عمل مورد توجه است !
۳ – در راستای حمایت مالی بیشتر ازهمان (آقازاده) ، برگزاری نمایشگاه توانمند سازی … … استان به مناقصه گذاشته می شود و (آقازاده) با نام همان شرکت غیر قانونی در این مناقصه شرکت می کند و به استناد صورتجلسه ای در صبح روز دو شنبه ۸۸/۱۲/۱۰ با پیشنهاد مبلغ ۲۹۹۶۵۰۰۰۰ ریال به عنوان نازلترین قیمت پیشنهادی برنده مناقصه می شود و صورتجلسه مذکور نیز بدون احراز هویت قانونی شرکت برنده به امضای هشت مسئول این اداره از مدیر کل گرفته تا ذیحسابی و حراست و معاون و دیگران می رسد !؟ برگزاری یا عدم برگزاری ، تاریخ برگزاری ، مجری و مکان نمایشگاه مذکور مورد نظر نمی باشد .
۴ – برنده مناقصه ۱۴ روز پس از اعلام نتیجه مناقصه ، یعنی در تاریخ ۸۸/۱۲/۲۴ شرکت … خود را با نام ” … … نمایشگاه … …. ” با عضویت : مادر ، پسر ، دائی ، عمو ، شوهر خواهر و خاله و عمه و غیره به ثبت می رساند و از سوی اداره کل ثبت اسناد و املاک استان گیلان خلاصه اظهار نامه شرکت مذکور جهت اطلاع عموم برای درج آگهی به روزنامه های رسمی و کثیر الانتشار ارسال می شود .
۵ – صورتجلسه بازگشائی پاکت های استعلام از شرکت های شرکت کننده در مناقصه یک ماه پس از اعلام نتیجه مناقصه به تاریخ ۸۹/۱/۲۱ ثبت دبیر خانه اداره کل مورد نظر می شود ؟!
حال چرا ( آقازاده ) در زمان تقاضای تسهیلات و حتی معرفی به بانک از عنوان ” شرکت … … … ” استفاده می کند ولی به هنگام ثبت شرکت ، عبارت ” نمایشگاه ” را به نام خود اضافه می نماید خود جای سؤال است و به نظر می رسد با این اقدام دو هدف را نشانه رفته باشد :
هدف اول : شاید تسهیلات مورد تقاضا چون به شرکت های نمایشگاهی تعلق نمی گرفت در نامه اول و دوم عبارت نمایشگاه را حذف نمود ؟!
هدف دوم : شاید ( آقازاده ) برای موجه جلوه دادن حضور شرکت ثبت نشده در مناقصه و پیروز مناقصه شدن ناگزیر به افزودن عبارت ” نمایشگاه ” به عنوان شرکت خود شد تا توجیهی برای شرکت در مناقصه داشته باشد و از سوی دیگر از تسهیلات بانک بی بهره نماند که تأخیر یک ماهه ثبت صورتجلسه در دبیرخانه اداره بیشتر این نظر را تقویت می کند ؟!
سؤال :
الف – چگونه و بر اساس کدام ماده و تبصره قانونی می توان شرکت … فاقد هویت قانونی را جهت دریافت تسهیلات به بانک معرفی کرد ؟!
ب – شرکتی را که وجاهت قانونی ندارد چگونه می توان در مناقصه شرکت داد و برنده مناقصه هم اعلام نمود ؟؟!!
لطفی جان آقازاده ها را ول کن دامادهای خوشبخت را بچست که چپ و راست دارن در استان ما به پست و مقام مدیر کلی و بخشداری و … میرسن اخرینش … داماد … بوده که شده مدیر کل سازمان اسناد و کتابخانه های استان گیلان!
ایا میدانید پدیده مدیریت در استان که گوی سبقت را از دیگر مدیران استانی ربوده چه نام دارد؟ وی … رییس … گیلان است که نزدیک به پانزده سال بر اریکه قدرت تکیه زده و تا امروز هیچ قدرتی نتوانسته به جایگاه وی چپ نگاه کند! ایا میدانید راز مدیریت طولانی اودر چیست ؟ از انجایی که تا نام … به میان میاید همه ان را با پارک شهر اشتباه میگیرند وچون به خیالشان پست دهن پر کنی نیست بی خیالش میشوند. در صورتی که هیچ اداره ای به اندازه … ما مراکز رشد کشور و دارای موقعیت و بریز به پاش مالی نیست چون نه ذیحساب دارد نه ناظر چون اداره ای نوپا میباشد دستگاه های نظارتی چیزی از فعالیت ان سر در نیاورده وان را به حال خود رها نموده اند. بد نیست بدانید در دوسال اخیر … برای راه اندازی مراکز شهرستانی و خرید تجهیزات و ساخت چند ده سوله در مرکز صنعتی فشتام ، شهر صنعتی میلیارد ها تومان با انجام مناقصه های صوری خرج نمرده که کسی نیست از اقای رییس ان بپرسد چند میلیارد چگونه هزینه شده است . اما از حق نگذریم نمایندگان دور جدید مجلس که از این بریز بپاش ها بو برده اند هفته گذشته با وزیر علوم جلسه گذاشته و بر برکناری این مدیر شانزده ساله تاکید نموده که وزیر نیز از انها گزینه خواسته و گفته راستش من اصلا … را نمیشناسم…؟!
خدمت خ-ق عزیز
علیکم السلام
نظر جنابعالی دریافت شد . جهت مزید اطلاع به عرض می رسد :
وظیفه رسانه انعکاس خبر است و درتعریف خبر نیز آمده است : خبر پیامی است که می تواند قابل صدق و کذب باشد و از سوی منبع تأیید یا تکذیب شود فلذا هرگاه ذینفع ، خبر منتشره را نادرست و یا مخدوش بداند می تواند طی تماسی با رسانه منتشر کننده خبر ، نه رسانه های تحت الحمایه! خبر مذکور را تکذیب یا تصحیح نماید .
ضمنا خبرنگار تولید کننده خبر بر اساس مشاهدات ، مطالعات و مستندات است ، مدعی نیست تا اهل مناظره باشد فلذا هرگاه خبری نیاز به توضیح داشته باشد ذینفع می تواند جهت تنویر افکار عمومی توضیحات خود را به نشانی رسانه جهت درج و اطلاع رسانی ارسال نماید .