گیلانیان
یکشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۲ Sunday, 26 March , 2023
ژوئن 14, 2012 کد خبر : 9925 دسته‌بندی نشده

به بهانه فروش صوري قبر در استان ما :

آیا برخی متوفیان گیلانی شب اول قبر خانه بدوش می شوند !؟

آیا برخی متوفیان گیلانی شب اول قبر خانه بدوش می شوند !؟

اختصاصی گیلانیان _ پیش از این شنیده می شد اخلالگران اقتصادی هر نوع ملک ، مسکن ، ماشین و متاع بزرگ قابل معامله ای را به چند نفر فروخته و یا می فروشند و از این طریق پول کلانی به جیب می زنند و خلق الله را دچار ضرر و زیان آنچنانی می نمایند .

گویا اخیرا یک متاع قابل ملاحظه دیگر نیز به معاملات صوری اضافه شده که ممکن است با شنیدن نام آن انگشت حیرت به دندان بگزید که اخلالگران اقتصادی تا کجا ورود کرده اند و برای کسب مال نامشروع و تکثر سرمایه چه کارهای محیر العقولی که نمی کنند  ؟!

شنیده ها حاکی از این است که اخیرا ” خانه آخرت ” یا همان قبر هم وارد بورس شده و جنابی در گیلان خودمان با فروش صوری شمارگانی از آن چند صد میلیون تومان کسب درآمد کرده که حتی به یکی از زعمای قوم هم بدون ترس از جایگاه شغلیش دو باب خانه آخرت به صورت صوری فروخته که باعث اعجاب همگان شده است !

امید است مسئولان امر برخورد قانونی قاطعی نمایند تا موجب تعدی منفعت طلبان و دینار پرستان نگردد و متوفیان در شب اول قبر خانه بدوش نشوند.

در پایان ” گیلانیان ” صمیمانه تقاضا دارد مرجعی جهت استعلام در خصوص تشخیص بلااشکال بودن فیش های قبر خریداری شده در دست مردم اعلام شود

اخبار مرتبط

نظرات

  • دست سربازان امام زمان ( عج ) را باید بوس زد که دست افراد دزد را از بیت المال کوتاه می کنند من بعنوان یک ایرانی از آنان تشکر می کنم خدا خیرشان بدهد انشااله – علی

  • علیرضا ماکلوانی

    با این وجود دیگر حتی مرگ هم صرف ندارد…

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی