توسط استاندار گیلان و در حضور جمعی از مدیران :
از آیت الله قربانی به عنوان مبارز انقلابی تجلیل شد

گیلانیان : طی مراسمی با حضور استاندار و معاونین استانداری گیلان و جمعی از مدیران اجرائی استان از حضرت آیت الله قربانی به عنوان مبارز انقلابی قبل از انقلاب قدردانی شد.در ابتدای مراسم تجلیل زندگی نامه حضرت آیت الله قربانی قرائت شد که ضمن بیان طی مدارج علمی ، اساتید و تألیفات در خصوص مبارزات سیاسی ایشان در قبل از انقلاب چنین آمد:
حضرت آیت الله قربانی از سال ۱۳۳۱ با پیوستن به طاغوت ستیزفدائیان اسلام به رهبری شهید مظلوم و بزرگوار سید مجتبی نواب صفوی وارد مبارزات سیاسی شد . در سال ۱۳۳۲ با مرحوم شهید نواب صفوی و برادران شهید واحدی از نزدیک آشنا و مرتبط شد . پس از بازداشت جوانمردان فدائی اسلام مدتی در اختفا بسر برد و در آن ایام با مقام معظم رهبری ، حضرت آیت الله قربانی و شهید هاشمی نژاد آشنا شد که ارتباط دیرینه ایشان با مقام معظم ولایت فقیه ، با صمیمیت همچنان ادامه دارد .استاد عزیزمان مبارزه با طاغوت را از سال ۱۳۴۰ به رهبری امام (ره) آغاز کرده و در ایام تبعید امام راحل به دلیل سخنرانی های ضد رژیم بارها دستگیر و زندانی شد.
ایشان در سال ۱۳۴۴ پس از عزیمت به شهید بهشتی به هامبورگ آلمان و لو رفتن جلسه «جلسه حکومت اسلامی از دیدگاه فقه شهید » که با نظارت شهید بهشتی و چهل تن از دانشمندان بزرگ اسلامی تشکیل شده بود دستگیر و زندانی شد و پس از آزادی از زندان موضوع تعطیلی جلسه را با کیاست ویژه طی نامهای به مقصد آلمان به اطلاع شهید مظلوم بهشتی رساند و جواب نامه آن شهید بزرگوار از اسناد مهم انقلاب است که موجود میباشد.
در سال ۱۳۵۰ در مجلس ترحیم مرحوم سید اسد الله اشکوری { نماینده امام (ره)} که در انزلی محله لنگرود تشکیل شده بود به دعوت استاد شهید مطهری به امامت جماعت مسجد حضرت ابوالفضل تهران واقع در خیابان تاج مشغول شد ولی پس از مدت کوتاهی به دستور ساواک از آنجا اخراج شد .
در آن دوران بارها ایشان و خانواده محترمشان مورد اهانت و تعرض چماقداران نیروهای امنیتی شاهنشاهی قرار گرفته و درب و پنجره منزل مسکونی ایشان را شکستند و به کتابخانه خصوصی ایشان حمله کرده و برخی از کتب از جمله دست نوشتههای گرانبهایشان را به غارت بردند.
حضرت آیت الله قربانی تا پیروزی انقلاب تحت کنترل و نظارت عمال ستمشاهی و ساواک در تهران و قم و شمال کشور بودند و بارها مورد شکنجه و اذیت و آزار قرار گرفتند.اینگونه نگینهای درخشانی که تاریخ و پیشینه گیلان و گیلانی مدیون ایشان هستیم باید به نسل های آینده معرفی شود.
سپس مهدی سعادتی ، استاندار گیلان طی سخنانی در پاسداشت تلاشها و مبارزات حضرت آیت الله قربانی از ایشان درخواست بیان گوشهای از مبارزات خود در قبل از انقلاب را خواستار شدند .
حضرت آیت الله قربانی نیز پس از تبریک دهه مبارک فجر و میلاد رسول گرامی اسلام و زادروز رئیس مذهب جعفری ضمن بیان گوشههائی از مبارزات گفت: شب خمور گذشت و لب تنور گذشت؛ خدا را شاکریم که آن آیام غربت به پایان رسید و برکات انقلاب بر ما وزیدن گرفت که امروز باید خالصانه پاسدار این دستاوردها و شکرگزار این نعمتها باشیم .وی افزود : بزرگترین عذاب و ناراحتی من این بود که ساواک در زندان به من میگفت شما تنهائید و هیچیک از روحانیت استان نه همبند تو هستند و نه به ملاقات تو میآیند !
در پایان این مراسم لوحی که از سوی استانداری تهیه شده بود توسط استاندار گیلان به حضرت آیت الله قربانی اهداء شد./سفیر سبز
اخبار مرتبط
- تخریب رجال مذهبی فرهنگی به چه قیمتی ؟!
- مراسم اربعین ارتحال مرحوم آیت الله هاشمی در رشت برگزار شد + تصاویر
- دنیای استکبار مانند ابوجهل با اسلام مقابله میکند / رفتار گروههای تکفیری برگرفته از اسلام نیست
- دیدار سفیر ایران در اوکراین با نماینده ولی فقیه در گیلان + تصاویر
- حضور آیتالله قربانی در مراسم گرامیداشت ۸ دی گیلان
- حماسه ۸ دی روز سبقت مردم گیلان در مخالفت با فتنهگران است
نظرات
بدون نظر