گیلانیان
پنج شنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ Thursday, 30 March , 2023
ژوئن 17, 2012 کد خبر : 10009 خبر ها

استاندار گيلان گفت :

استقرار کنسولگری ایران در داغستان پیگیری می‌شود

استقرار کنسولگری ایران در داغستان پیگیری می‌شود

گیلانیان : مهدی سعادتی در جلسه کارگروه صادرات گیلان اظهار کرد: کارگروه دایمی توسعه روابط گیلان با جمهوری فدراتیو روسیه در استان‌های آستراخان و جمهوری داغستان تشکیل شده است. وی به وجود بسترهای مناسب در گیلان برای صادرات به کشورهای حاشیه دریای خزر اشاره کرد و افزود: درخواست از کشورهای همجوار برای انعقاد قراردادهای مختلف با گیلان وجود دارد.

سعادتی با اشاره به ظرفیت‌های بسیار بالای گیلان در موضوع‌های دریانوردی، کشتیرانی، گردشگری، آموزشی و علمی، تصریح کرد: بخش خصوصی باید در موضوع‌های مختلف ورود کند.استاندار گیلان بر کیفیت بسته‌بندی محصولات تولیدی در کشور تاکید کرد و گفت: بازارهای هدف باید شناسایی شده و محصولات طبق نیاز بازار صادر شود.وی توسعه روابط تجاری گیلان با کشورهای همجوار را راهبردی خواند و ابراز کرد: نام‌گذاری سال جاری به تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی از طرف مقام معظم رهبری، راهبردی هوشمندانه و اثرگذار است.

سعادتی بر برگزاری کارگروه دایمی روابط خارجی و صادرات گیلان به صورت ماهانه تاکید کرد و یادآور شد: ایجاد، استمرار و توسعه روابط استان گیلان و کشور با جمهوری فدراتیو روسیه و ایفای نقش منطقه معین در راستای برقراری روابط با دیگر استان‌ها و کشورهای هدف در چارچوب مدیریت یکپارچه، هماهنگ و تقسیم کار منطقی و مناسب به دور از رقابت ناسالم و هدر رفت منابع در انجام امور موازی از ماموریت‌های اصلی کارگروه مذکور است.

استاندار گیلان از پیگیری استقرار کنسولگری ایران در داغستان خبر داد و اذعان کرد: شناسایی موانع و مشکلات درونی منطقه و تهدیدهای بیرونی از جنبه‌های مختلف اقتصادی، قوانین و مقررات، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و … از اهداف کارگروه دایمی توسعه روابط گیلان با جمهوری فدراتیو روسیه است.وی با اشاره به شناسایی و احصای نقاط قوت و ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه درونی کارگروه دایمی توسعه روابط گیلان با جمهوری فدراتیو روسیه، تصریح کرد: ظرفیت‌های تجاری جمهوری روسیه فدراتیو برای تولیدات ایرانی باید احصا شود

منبع : فارس

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی