گیلانیان
پنج شنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ Thursday, 30 March , 2023
ژوئن 28, 2012 کد خبر : 10408 خبر ها

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان خبر داد

استقرار ۴۰ درصد صنایع شیمیایی در لوشان

استقرار ۴۰ درصد صنایع شیمیایی در لوشان

گیلانیان : مجید عباسیان‌امین در جریان بازدید از شهرک صنعتی لوشان، رودبار را مستعد سرمایه‌گذاری در بخش صنعت به ویژه صنایع شیمیایی عنوان کرد.وی اظهار کرد: به دلیل توسعه سیاست‌های صنعتی در این منطقه بستر سرمایه‌گذاری در رودبار با وجود زیرساخت‌های مناسب صنعت به ویژه راه‌آهن و اتوبان نیز برای سرمایه‌گذاری بسیار مناسب است.

به گفته این مسئول هم‌اکنون ۴۰ درصد از صنایع مستقر در شهرک صنعتی لوشان را صنایع شیمیایی تشکیل داده است.وی بیان کرد: به دلیل شرایط جغرافیایی منطقه صنایع شیمیایی با محیط سازگاری دارد و استقبال سرمایه‌گذاری در زمینه‌های صنایع شیمیایی بیشتر است.

عباسیان‌امین با اشاره به فعالیت صنایع در شهرک صنعتی لوشان خاطرنشان کرد: از تعداد ۱۲۱ قرارداد که در شهرک صنعتی لوشان منعقد شده، ۴۰ درصد صنایع شیمیایی، ۲۳ درصد صنایع غذایی، ۲۱ درصد صنایع فلزی را شامل می‌شود و بقیه صنایع سلولزی برق و الکترونیک و کانی غیر فلزی هستند.وی درباره پروژه‌های شهرک صنعتی لوشان یادآور شد: این شهرک دارای تمام امکانات زیربنایی بوده و هم‌اکنون بوستانی به مساحت یک هکتار در این شهرک ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان متذکر شد: به‌ زودی با برگزاری یک مراسم رسمی بوستان شهرک صنعتی لوشان افتتاح می‌شود.وی افزایش کیفیت آب شهرک صنعتی لوشان و سختی‌گیری و میکروب‌زدایی آب با راه‌اندازی و نصب دو دستگاه تصفیه آب به روش RO را در حال انجام دانست و تصریح کرد: این سیستم به‌ زودی در شهرک صنعتی لوشان راه‌اندازی می‌شود.

این مسئول از افتتاح پروژه‌های عمرانی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی گیلان در هفته صنعت و معدن خبر داد و خاطرنشان کرد: به مناسبت هفته صنعت و معدن پنج پروژه عمرانی و ۹ واحد صنعتی در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی گیلان افتتاح می‌شود.

وی این پروژه‌ها را شامل آغاز عملیات اجرایی شهرک صنعتی سرمایه‌گذاری، تامین گاز و شبکه‌گذاری شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود به طول ۲ هزار و ۵۰۰ متر، تامین گاز و شبکه‌گذاری ناحیه صنعتی آسیاب‌سران املش به طول ۴۰۴ متر، تامین گاز و شبکه‌گذاری توسعه شهرک صنعتی آستانه‌اشرفیه به طول ۲ هزار و ۲۴۵ متر و ایستگاه پمپاژ ناحیه صنعتی سکام رضوانشهر ذکر کرد.

عباسیان‌امین خاطرنشان کرد: برای این پروژه‌ها در مجموع بالغ بر ۲۸ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صورت گرفته است ضمن اینکه ۱۹ طرح صنعتی نیز با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۰۶ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۲۰۰ نفر در هفته صنعت و معدن افتتاح می‌شوند.وی این طرح‌ها را در زمینه‌های صنایع برق و الکترونیک، غذایی، صنایع شیمیایی، فلزی در شهرک‌های صنعتی انزلی، لوشان، شفت، رودسر، لاهیجان و ناحیه صنعتی سکام رضوانشهر عنوان کرد.

منبع : فارس

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی