گیلانیان
پنج شنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ Thursday, 30 March , 2023
آوریل 30, 2014 کد خبر : 26785 خبر ها

اشتغال موجب رشد تولید می‌شود

اشتغال موجب رشد تولید می‌شود

گیلانیان : معاون سیاسی‌امنیتی استاندار گیلان گفت: رشد تولید بدون اشتغال امکانپذیر نیست و برای پایین آوردن تورم باید اشتغالزایی کرد.

محمد احمدی‌پور عصر امروز در همایش شورای این شهرستان کسب تجربه را دشوار دانست و اظهار کرد: می‌توان تجربه را مانند قرص و داروی فشرده در اختیار دیگران قرار داد.

وی با اشاره به روز خلیج فارس گفت: خلیج فارس یک نماد ملی و نشانه امنیت کشور است.

معاون سیاسی‌امنیتی استاندار گیلان با تبریک میلاد امام باقر (ع) و روز کارگر افزود: تمام مسئولان به گونه‌ای کارگر هستند.

وی با بیان اینکه در ۳۵ سال گذشته اقدام‌های فراوانی در کشور صورت گرفته است، تصریح کرد: گاهی در برخی مواقع کوتاهی‌های صورت گرفته اما اقدام‌های انجام شده قابل مقایسه با زمان قبل از انقلاب نیست.

احمدی‌پور به بیانات رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی در ابتدای راه قرار دارد و شرایط کنونی کشور حداقل‌هایی است که باید به آن می‌رسید.

وی تدبیر و امید را دو مقوله مهم برای هر جامعه عنوان کرد و ادامه داد: اگر در هر جامعه‌ای تدبیر و امید از بین برود آن جامعه اثربخشی خود را از دست می‌دهد.

معاون سیاسی‌امنیتی استاندار گیلان با بیان اینکه هر شهرستان می‌تواند به عنوان یک دولت کوچک باشد، تصریح کرد: باید با موقعیت‌سنجی امکانات شهرستان شناسایی شود در غیر این صورت نمی‌توان در انجام کارها موفق بود.

وی با اشاره به بالا بودن نرخ تورم تصریح کرد: رشد تولید بدون اشتغال امکانپذیر نیست و برای پایین آوردن تورم باید اشتغالزایی کرد.

احمدی‌پور دلیل بالا رفتن آمار بیکاری در دولت جدید را حذف کردن تعداد دانشجویان و سربازان از آمار شاغلان دانست.

وی توسعه بخش غیر دولتی و کوچک شدن دولت را لازمه پیشرفت کشور دانست و گفت: باید به بخش‌خصوصی اعتماد و راه را برای سرمایه‌گذاری این افراد هموار کرد.

این مسئول با بیان اینکه صومعه‌سرا در کنار تالاب یکی از بزرگ‌ترین مراکز کشاورزی است افزود: صومعه‌سرا موقعیت خوبی دارد که باید از آن استفاده شود.

وی درباره نامگذاری تالاب انزلی با توجه به اینکه بیشترین بخش آن در صومعه‌سرا است، اظهار کرد: وقتی تالاب نمی‌تواند برای شهرستان درآمدزا باشد و ایجاد اشتغال کند نامگذاری آن چه تفاوتی می‌کند.

احمدی‌پور با اشاره به استفاده از فرصت‌ها خاطرنشان کرد: زمان زیادی برای برطرف شدن مشکلات وجود ندارد و باید از فرصت‌ها به بهترین نحو استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه باید به صنایع کوچک بها داده شود بیان کرد: باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد و برای اشتغالزایی تنها به دنبال صنایع بزرگ نبود.

معاون سیاسی‌امنیتی استاندار گیلان دلیل بالا رفتن سن ازدواج جوانان را بیکاری عنوان کرد و متذکر شد: ایجاد اشتغال برای جوانان یک وظیفه شرعی و ملی است.

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی