انتخابات و بصیرت خواص

اختصاصی گیلانیان : یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی به روزهای شور و شعور و ثبت در بلندای تاریخ، نزدیک می شود. این فعالیت ها با حضور باشکوه و پرصلابت ملت شریف ایران در پای صندوق های رأی در روز ۲۴ خرداد، به اوج خود می رسد.
تردیدی نیست که در تاریخ ۳۴ ساله انقلاب اسلامی ایران، انتخابات ها و به خصوص انتخابات ریاست جمهوری، همیشه موجب ایجاد دگرگونی هایی در کلیه جوانب زندگی سیاسی امت شهید پرور، در عرصه های داخلی و خارجی شده است.
مردودین و ساکتین فتنه
بی شک همه انسان های باانصاف قبول دارند که انتخابات سال ۱۳۸۸، به دلیل سکوت و رفتارهای چند لایه و همراه با نفاق برخی خواص و نخبگان نظام، و تبدیل شدن آن ها به «مردودین فتنه» و «ساکتین فتنه»، با تلخی های بسیار همراه بوده و آسیب های زیادی به روح باصفای مردم وارد کرده، و مظلومیت بیش از حدی را به رهبر معظم انقلاب، تحمیل نمود.
اکنون پس از چهار سال، بار دیگر برای به شکست کشانیدن انتخابات، برنامه های مختلفی در دست اقدام بوده و دشمن به دنبال آن است که فرصت انتخابات را به چالشی بر علیه نظام تبدیل کند. با توجه به تجربه انتخابات ۸۸ ، قطعا در این دوره نیز دشمنان برای انتخابات، برنامه های مدون و از پیش طراحی شده ای را پیش بینی کردهاند.
برنامه ریزهای دشمن
تعبیر رهبر معظم انقلاب در این مورد، تایید نکته بالا می باشد. از دیدگاه ایشان، دشمن برای افکار متعدد برنامه ریزی کرده است، آن ها نه تنها برای ضد انقلاب و معاند، بلکه برای نیروهای داخل نظام، و بهره برداری از آن ها برای پیشروی اهداف شوم خود، برنامه ریزی کردهاند.
پیاده نظام دشمن
در این میان، بعضی خواص بی بصیرت، به عنوان نیروهای پیاده نظام دشمن، بار دیگر در صحنه فعالیت های انتخاباتی وارد شده و می کوشند شکست خود در سال ۸۸ را به شکل های دیگر جبران نمایند.
آنان در این دوره می کوشند که با طرح مشکلات اقتصادی، افزایش تحریم های بین المللی و ترساندن جامعه از فشارهای بیشتر و… ، موجب ناامیدی مردم از حضور گسترده و شورانگیز در انتخابات شوند. اما تجربه نشان داده است که مردم شریف و با ایمان ایران، در هر زمانی که انقلاب به آنان نیاز پیدا کند، با خلوص و شجاعت بی نظیری در صحنه حاضر می شوند.
فداکاری خواص
در چنین وضعیتی، نوبت به فداکاری «خواص» می رسد تا با نشان دادن بصیرت خود، ضمن عمل به وظیفه، راه صحیح را به دیگران نشان دهند.
ویژگی های خواص
گروه خواص ، کسانی هستند که :
ـ اهل فکر، فرهنگ، اندیشه و معرفت می باشند.
ـ در سنگرهای مقدم جبهه حق و بر علیه جبهه باطل، فعالیت می کنند.
ـ حق را به خوبی تشخیص داده و در عمل هم، با استحکام و اراده ای استوار، جانب آن را می گیرند.
ـ در راه دفاع از حق، از سرزنش هیچ کس ـ دوستان و دشمنان ـ نمی هراسند.
ـ فریب ظاهر افراد بازیگر در عرصه سیاست و چرب زبانی آنان را نمی خورند. چون به هنگام بروز فتنه، تشخیص و جداسازی دوست از دشمن، درستکار از بدکار، دلسوز از فریبکار، واقعا دشوار است. زیرا در چنین زمانی ، دشمن در لباس دوست، و باطل در چهره حق، ظاهر می شود.
ـ دشمن شناس و آماده مقابله با هر فتنه ای هستند.
ـ از حوادث تاریخی گذشته، عبرت می گیرند و نکات تازه ای می آموزند.
ـ از سخنان فریبنده افراد، به راحتی و آسانی نمی گذرند.
ـ در برابر فتنه ها، به طور صریح موضع می گیرند و نظر خود را با شجاعت ابراز می نمایند. خواص بصیر می دانند که اگر در موقع بروز فتنه، به موقع و با سرعت و شهامت اقدام نکنند، ممکن است پیامدهای ناگواری برای جامعه رقم بخورد که جبرانی هم برایش قابل تصور نیست.
ـ آنان به خوبی آگاهند که تمییز و جداسازی حق از باطل در زمان مناسب، می تواند سرنوشت یک ملت و تاریخ آن را تغییر دهد.
ـ از تهدیدهای گوناگون نمی هراسند.
ـ اهل طمع ورزی، دنیاطلبی و چشم دوختن آزمندانه به قدرت مالی طرف مقابل نیستند. در نتیجه کسی نمی تواند آن ها را با پول بخرد.
ـ آنان می دانند که توطئه های دشمن، بیش از مردم عادی، متوجه خودشان است و باید حواسشان کاملا جمع باشد. زیرا دشمن کاملا آگاه است که خواص در میان مردم، از تاثیر بیان و نفوذ اجتماعی برخوردارند و برخی اقشار جامعه، دیدگاه های آنان را پذیرفته و به دنبال آن ها حرکت می کنند. به همین سبب با صبر و حوصله، به دنبال صید دل ها و اذهان خواص است تا از آن ها به عنوان یک پوشش مناسب در جنگ روانی بر علیه نظام، بهره ببرد.
حضور عظیم مردم
مقام عظمای ولایت در مراسم تنفیذ حکم دهمین دوره ریاست جمهوری فرمودند: «امتحانهایى هم در این انتخابات پیش آمد. یک امتحان، امتحان آحاد مردم بود. به نظر من مردم در این امتحان برنده شدند؛ نمره قبولى گرفتند. حضور عظیم مردم، امتحان عظیمى بود که آن ها را سرافراز کرد. بسیارى از آحاد مردم، از جریانهاى سیاسى، طبق وظیفهشان عمل کردند. بعضى از خواص هم البته مردود شدند. این انتخابات بعضىها را مردود کرد».
پیچ مهم تصمیم گیری
انتخابات، یکی از پیچ های مهم تصمیم گیری است و باید در باره چنین موضوع سرنوشت سازی، دقت و هشیاری فراوانی به خرج داد. در این میان، یک رأی هم بسیار مهم است چون می توان با آن، یک قانون را تغییر داد.
بنابراین قبل از رأی دادن، باید به تحقیقی گسترده دست زد، سوابق خانوادگی، عقیدتی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و اجرایی نامزدها را بررسی کرد تا آرای به صندوق انداخته شده، موجب کسب رضایت خداوند و سبب تقویت نظام اسلامی شود.
افزایش بصیرت
در برهه کنونی، همه ما وظیفه داریم سطح بصیرت خود را به سرعت ارتقا داده، حواسمان را جمع کرده، و به پاسداری از خون های مقدس شهیدان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و یادگار گرانبهای امام راحل عظیم الشأن بپردازیم .
اکنون زمان آن است که با افکار روشن، فهم و درک عمیق، زبان گویا و استعانت از پروردگار متعال، در برابر فتنه های وسوسه گران و منحرفان، به پا خیزیم و اجازه ندهیم که این انقلاب، به دست افراد و گروههای نااهل و بی بصیرت، بیفتد.
نظرات
بدون نظر