انتخابات ۲۴ خرداد معادلات برخی دوستان و دشمن را برهم زد!

اختصاصی گیلانیان : ۲۴ خرداد ۹۲ نه بجهت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری بلکه به خاطر حضور یک پارچه و خلق حماسه دیگری از ملت ایران یکی از روزهای به یاد ماندنی نظام اسلامی است .
مردمی که تا قبل از رأی گیری ساکت و ساکن بودند و این امر شاید موجبات نگرانی دلسوزان و دوستان نظام را فراهم کرده بود که مبادا انتخابات با استقبال عمومی مواجه نشود و می رفت خوشحالی دشمنان انقلاب را فراهم نماید ناگهان مردم ایران از نخستین ساعات بامداد روز جمعه در پاسخ به ندای رهبر خود قبل از باز شدن حوزه های رأی گیری چنان هجومی به سمت صندوق ها بردند که در پایان روز علیرغم تمدید چند ساعته زمان انتخابات صف های طولانی در پشت درهای بسته رآی گیری همچنان ادامه داشت و این استقبال بی نظیر دوستان را خوشحال و دشمنان را که تمام تلاش خود را در جهت دلسرد کردن مردم معطوف نموده بود ، ناامید کرد .
سرانجام پس از انتخابات رسانه های استعماری و معاند و غیره که روزها در تلاش ناامید کردن ملت ایران وقت و هزینه صرف نموده بودند با اعتراف به حماسه مردم بزرگ ایران در مقابل اتحاد ، همبستگی و نفوذ رهبری سر تعظیم فرود آوردند .
صرفنظر از تأثیر این حماسه در موقعیت بین المللی ایران که بحث آن باید وقت دیگر موکول شود این حماسه چند پیام برای دوست و دشمن بهمراه داشت که جهت عبرت آیندگان نیازمند توجه حتمی است .
متأسفانه با گذشت ۳۴ سال از عمر انقلاب نه تنها دشمنان بلکه برخی از دوستان و گروه های همسو نیز نتوانسته اند مردم ایران بشناسند تا بر اساس شناخت خود برنامه ریزی نمایند ، این حرکت نشان داد که مردم در تبعیت از رهبری غیر قابل پیش بینی هستند و هیچ گروهی و کشوری نمی تواند برای این ملت نسخه از قبل نوشته شده بپیچد. زیرا حماسه ۲۴ خرداد ۹۲ به وضوح نشان داد :
۱ – دوستانی که خود را دلسوز و وارث انقلاب می دانستند و در پیله تصورات ناصواب خود محصور شده و برای خود حق تعیین تکلیف برای دیگران قائل بودند با خود شیفتگی برای مردم نسخه می نوشتند و فرمان صادر می کردند دیدیم چگونه مردم به همه اینها یک (نه) بزرگ گفت !
حضرات فراموش کردند که همه مردم ایران دلسوز و وارث انقلابند و تمام اقشار چه طرفداران نظام ، چه حامیان انقلاب و چه دوستداران ایرانیت هیچ قیمومیتی را جز رهبری نمی پذیرند و تا کنون نیز به اثبات رساندند که هر وقت رهبری بخواهد با تمام وجود در صحنه حاضر خواهند شد و حمایت بی چون و چرای خود را به منصه نمایش خواهد گذاشت کما اینکه تا کنون چنین بوده و ان شاء الله در آینده نیز چنان خواهد بود .
۲ – مردم ما بهترین قضاتی هستند که در مورد عملکرد افراد و گروه ها قضاوت می کنند و در زمان مناسب اقدام به واکنش می کنند که این نیز باعث بهت دوست و دشمن است .
۳ – حضرات دوستان علیرغم مشاهده حضور یکپارچه مردم – با ظواهر مختلف – و شعار واحد در مناسبت های مختلف از جمله ۲۲ بهمن سال گذشته مع الوصف قیم مآبانه باید ها و نباید هائی را برای آنان تعریف و ابلاغ نمودند که خوشبختانه مطلقا مورد توجه عمومی قرار نگرفت باشد که فاعتبرو یا اولی الابصار باشد . به عنوان مثال :
در استان گیلان عده ای معدود و محدود تا آنجا برای خود حق قائل بودند که در سایه امن نظام ، تشکیلات آنچنانی برای خود ایجاد نموده و با کمال تأسف تا کنون نیز توانستند با استفاده از رأفت اسلامی در ادارات نیروهائی بگمارند و هوادارانی برای خود دست و در بعضی از کاندیداهای مجلس و شورای اسلامی این باور را القا نمودند که قبل از هر اقدام باید نظر آنان را جلب و برای جلب هواداران این گروه اقدام به امضای (میثاقنامه) نمایند. حالا این به چه معنی است ؟ آیا حکومت در حکومت است ما که نتوانستیم سر در بیاوریم، بماناد !
همین ظاهر الصلاح ها با نیروهای مشخص و تشکیل گروه های مختلف مقاصد سیاسی و قدرت طلبی خود را به گمان اینکه مورد قبول عامه است در بوق و کرنا کردند که ما اینیم و شما نیز باید آن باشید .
جالب است که همین با بصیرت های قدرت طلب (!) در انتخابات ریاست جمهوری با پرچم فلان کاندیدا برای بهمان کاندیدا دور افتخار زدند و کردند آنچه نباید می کردند که امروز باید به خاطر عمل ناصواب شان زرد روئی ببرند .
اگر چه با توجه به گذشته ماهیت سیاسی اینان بسیار منعطف و چرخش پذیر است کما اینکه از همین روزهای آغازین نشانه های چرخش آنان از مسجد قدس رشت آشکار و کاندیدای منفور و مغضوب خودشان را مورد قبول معرفی کرده اند ! یقینا دو فردای دیگر اگر بتوانند عکس هایشان را امحا نمایند ممکن است خودشان را حامی و فدائی کاندیدای پیروز معرفی نمایند .
از انتخابات ریاست جمهوری که بگذریم در انتخابات شورا نیز همین افراد با زیر گروه های خود برای حفظ قدرت با خود بزرگ بینی نه تنها لیست ها دادند بلکه برای یکی از سرلیست های خود شجره نامه ها جعل کردند که “مردان مرد !” است و “متدین ، انقلابی و با استعداد و منشأ خیردر هر عرصه ” است و “مدیر و مدبر” است خواستند نظرات خود را به مردم القاء نمایند که به لطف خدا نشد !
حضرات در شرایطی برای سرلیست خود مدیحه سرایی نمودند که قادر نبودند برای حفظ وی هواداران نداشته خود را بسیج نمایند که اگر هر کدام از این سه نفر فقط ۵ هزار نفر از هواداران خود را وارد عرصه می نمودند این “مردان مرد ” به جای حدود ۱۹۰۰ رأی باید در ردیف دوم و سوم برگزیدگان شورا قرار می گرفت و این برنامه حاکی از آن است حضرات علیرغم فقدان جایگاه مردمی همچنان در تلاش تظاهر به مدیریت جامعه و جعل پایگاه هستند !
حتما در آینده نه چندان دور همان طوری که برای کاندیدای ناکام مجلس شان دلایل رسانه ای تراشیدند که “چرا فلانی و فلانی رأی نیارودند” برای این بنده خدا که با طناب پوسیده شان به داخل چاه سقوط کرد مرثیه سرائی خواهند کرد .
با توجه به آمار اعضای خانواده و اقوام و دوستان سرلیست مورد نظر این سه بزرگ مرد نمی خواهند بپذیرند تمام عده و عده آنان در مرکز استان از مرز ۱۵۰۰ نفر تجاوز نمی کندو این رقم به مراتب کمتر از هواداران یکصد و بیست و پنجمین کاندیدای شورای اسلامی شهر رشت می باشد !!
با همه بی احترامی این گروه نسبت به شعور عمومی ، انتخابات ۲۴ خرداد آزمون خوبی برای این دوستان بی بصیرت بود تا میزان مقبولیت خود در اذهان عمومی را ارزیابی نمایند !؟
جای بسی تأسف است که اینان چنان مقهور قدرتند که نتوانستند ارزیابی درستی از اوضاع حاکم و جایگاه خود داشته باشند از این رو علیرغم تلاش های شبانه روز و صرف انرژی در هیچیک از دو انتخابات نتوانستند حتی در شهر محل سکونت خود اکثریت آراء را کسب نمایند :
۱ – در انتخابات ریاست جمهوی تنها در شهر رشت از مجموع حدود ۴۰۰ هزار رأی مأخوذه حدود ۲۲۲ هزار و در استان از مجموع حدود یک میلیون و چهار صد و اند هزار آرای مأخوده بیش از ۷۸۰ هزار رأی به کاندیدای جناح مخالف اختصاص یافت .
۲ – در انتخابات شورا نه تنها نشانی از سرلیست هایشان مشاهده نمی شود بلکه آثاری از امضا کنندگان میثاقنامه دیده نمی شود تا مرحمی بر دل های مجروح خود آنان شود و این یعنی بی اعتباری کسانی که به “خود بزرگ بینی” مبتلا هستند و حاضر نیستند جز افراد حلقه خود کس یا کسان دیگری را ببیند .
به هر تقدیر ۲۴ خرداد ضمن به نمایش گذاشتن اتحاد و همدلی ایران اسلامی و حمایت بی چون و چرای آنان از نظام و رهبری در سطح جهان به اهل سیاست و سیاست زدگان به ویژه آنانیکه که قرار است مقدرات مردم را در آینده نزدیک عهده دار شوند هشدار می دهد که باید به مردم و عقایدشان مشروع شان احترام گذاشت و نباید افراد را با مذمت و سند سازی از گردونه فعالیت های دولتی و آموزشی خارج کرد و بدون توجه به حق عامه تنها خود را وارث انقلاب ندانند ! مطمئن باشند عدم توجه به خواست و اراده به حق مردم باعث سلب اعتبار آنان در جامعه و مستحق تو دهنی بزرگ امت و در نهایت انزوای سیاسی و اجتماعی خواهند شد . باشد که در راه خدمت از تفرعن و خود بزرگ بینی که باعث هلاکت است پرهیز شود . ان شاء الله .
نظرات
بدون نظر