گیلانیان
یکشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۲ Sunday, 26 March , 2023
سپتامبر 6, 2013 کد خبر : 21289 خبر ها

استاندار گیلان :

انتظار مطالبات چایکاران به ۳ روز کاهش یابد

انتظار مطالبات چایکاران به ۳ روز کاهش یابد

گیلانیان : استاندار گیلان با تأکید بر اینکه کارخانه‌داران مطالبات باقی‌مانده چایکاران را پرداخت کنند، گفت: انتظار مطالبات چایکاران باید به سه روز کاهش یابد.

کیهان هاشم‌نیا عصر امروز در جمع اعضای ستاد راهبردی چای با اشاره به پرداخت مطالبات چایکاران، اظهار کرد: از ابتدای چین نخست تاکنون ۷۳ هزار تن برگ سبر چای به ارزش ۶۱ میلیارد تومان برداشت شده است.

وی، با بیان اینکه از مبلغ مذکور تاکنون ۳۸ میلیارد تومان پرداخت شده است، افزود: ۵ میلیارد تومان به صورت خرید آزاد، ۲۲ میلیارد تومان توسط دولت و ۱۱ میلیارد تومان نیز توسط کارخانه‌داران پرداخت شده است.

استاندار گیلان، پرداخت به‌موقع قیمت مناسب برگ سبز چای را همواره دغدغه اصلی چایکاران دانست و تصریح کرد: با وجود افزایش قیمت برگ سبزچای، امسال نسبت به تمام مطالبات پرداختی سال گذشته به طور میانگین پول بیشتری به چایکاران پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: تا زمانی که انتظار چایکاران برای دریافت مطالبات به سه روز کاهش نیابد نمی‌توانیم از عملکرد خود راضی باشیم.

هاشم‌نیا اذعان داشت: اگرچه کارخانه‌داران در مجموع نسبت به سال‌های گذشته در پرداخت مطالبات عمکرد خوبی داشتند اما هنوز بدهی چایکاران به صورت کامل پرداخت نشده است.

وی با اشاره به سازوکار تجهیز منابع تولیدکنندگان و بازرگانان برای اعمال اقتصاد بازار چای، تصریح کرد: تاکنون حدود ۶ هزار تن برگ سبز به صورت آزاد خریداری شده و چایکاران مطالبات خود را نقداً دریافت کردند به همین منظور هر قدر اقتصاد بازار چای به طرف خرید آزاد برود مشکلات چایکاران کمتر می‌شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه منافع صنعت چای باید به هر سه قشر چایکار کارخانه‌دار و بازرگان برسد، متذکر شد: نظارت دقیق و اعمال مقررات و ضوابط جاری در امر استاندارد، بهداشت و درمان، واردات و صادرات چای از جمله چای سنواتی موجب بهبود منافع می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور نیز در نشست مذکور اظهار کرد: از ۷۳ هزار تن برگ سبز چای خریداری شده از چایکاران، ۳۱ هزار تن معادل ۴۶ درصد درجه یک و بقیه درجه ۲ بوده است.

علی محرر ادامه داد: از مقدار مذکور برگ سبز چای خریداری شده، تاکنون ۱۶ هزار و ۴۵۱ تن چای خشک تولید شده است./منبع : فارس

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی