استاندار و تلاش برای :
کاهش بهای گاز مصرفی خانگی در فصل سرما

گیلانیان : سعادتی پس از نشست با معاون برق و انرژی وزارت نیرو و مجمع نمایندگان استان به خبرنگاران گفت: تابستان امسال هم نرخ برق مشترکان گیلان مانند مناطق گرمسیری یعنی از قرار هر کیلو وات ۲۴۰ ریال محاسبه می شود.
استاندار: فصل گرما طبق جدول زمانبندی وزارت نیرو از پانزدهم خرداد ماه هر سال آغاز می شود و تا نیمهی شهریور ماه ادامه مییابد.
مهدی سعادتی: با اعلام اینکه از این پس هر ساله نرخ برق مصرفی تابستان در گیلان مانند مناطق گرمسیری درجه ۴ محاسبه خواهد شد. افزود: تلاش داریم مصرف گاز فصل سرما را نیز در گیلان از رتبه ی عادی جدول وزارت نیرو به منطقهی سردسیری تغییر دهیم تا با اینکار هزینه گاز مصرفی مشترکان گیلان در زمستان هر سال کاهش یابد.
نماینده عالی دولت در گیلان هچنین از اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بازسازی شبکه های توزیع برق گیلان در پی دیدار با معاون برق و انرژی وزارت نیرو خبر داد و گفت: با این اعتبار شبکههای هوایی برق به زمینی تبدیل می شود و پستهای توزیع برق درمناطق متراکم شهری برای تقویت خطوط انتقال برق نصب خواهد شد.
سعادتی با بیان اینکه این اعتبار در مدت ۲ سال توسط وزارت نیرو اختصاص مییابد ادامه داد: اصلاح ۲۰۰۰ کیلومتر شبکهی فشار ضعیف فرسوده، ایجاد ظرفیت بمنظور رفع ضعف برق ۴۰۰ نقطهی روستایی، تأمین برق ۱۵۰۰ متقاضی فاقد برق روستایی واقع در روستاهای برقدار، ساخت ۴۰ دستگاه پست پدمانتد بمنظور ارتقاء ظرفیت شبکه توزیع برق، تعویض شبکه فشار متوسط با کابلهای روغنی و جایگزینی آن با کابل کراسینگ و احداث شبکه و نصب تجهیزات بمنظور افزایش ظرفیت قدرت مانور و پایداری شبکه توزیع برق از اقداماتی است که با استفاده از این اعتبار انجام می شود.
وی افزود: علاوه بر این اعتبار برای جابه جایی شبکه های توزیع برق روستایی بالای یک صد خانوار ۱۰ میلیارد ریال اعتبار از طرح های هادی روستایی اختصاص یافته است.
استاندار با اشاره به تصمیم مهم دیگر دیدار با معاون وزیر نیرو ومجمع نمایندگان ادامه داد: همچنین برای ساخت پست ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی سپیدرود مقرر شد ۴۰ میلیارد ریال توسط استانداری گیلان و ۷۰ میلیارد ریال نیز توسط وزارت نیرو اختصاص یابد و این طرح هر چه سریعتر آغاز شود.
وی ادامه داد: با توجه به توسعهی صنایع گیلان و ساخت حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکن مهر توسعهی شبکه های برق رسانی بسیار ضروری است.
معاون برق و انرژی وزارت نیرو نیز در این نشست گفت: اجرای طرح هدفمند کردن یارانهها در بخش صنعت برق ۱۰ میلیارد دلار صرفه جویی اقتصادی داشته است.
بهزاد ادامه داد: بطور میانگین هر ساله ۸ درصد افزایش مصرف برق داشتیم در حالیکه پس از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها مصرف برق کشور ۱۰درصد معادل ۲۰ میلیارد کیلووات ساعت کاهش یافته است.
وی همچنین با اشاره به پیشرفت صنعت برق در دولت نهم و دهم افزود: ظرفیت ۳۸ هزار و ۱۰۰ مگاوات تولید برق کشور در سال ۸۴ اکنون به ۶۳ هزار و ۲۴۵ مگا وات افزایش یافته که در صنعت برق کشور در ۱۱۰ سال گذشته بی سابقه است.
معاون بر و انرژی وزارت نیرو تصریح کرد. ۶۶درصد ظرفیت تولید برق کشور در دوران دولت نهم و دهم بوده است.
نظرات
بدون نظر