رييس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن گيلان:
بسته سیاستی ضد رکودی دولت در نوع خود کم نظیر است

گیلانیان : رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن گیلان گفت: بسته سیاستی ضد رکودی دولت علی رغم کاستی ها در نوع خود کم نظیر است.
هادی تیزهوش تابان شامگاه گذشته در جمع خبرنگاران گفت: خبرنگاران صادق امین و ارتباط دهنده بین مردم و مسئولین هستند.
وی با بیان اینکه تاسیس اتاق بازرگانی از سال ۱۳۰۴ شروع شده است، اضافه کرد: گذشتگان ما تلاش زیادی کردند تا گیلان همچنان مسیر مناسبی برای تجار و بازرگانان باشد و امروز باید از همه نقاط قوت استان استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: تکمیل کریدور حمل و نقل ریلی می تواند ارتباط بین گیلان با کشورهای حاشیه خزر و همچنین کشورهای اروپایی را تسهیل کند.
تیزهوش تابان با بیان اینکه تکمیل کریدور حمل و نقلی می تواند وقت رسیدن کالاها به مقاصد کشورهای هدف را از طریق گیلان به یک سوم برساند، ادامه داد: این کاهش در هزینه هم اعمال می شود.
وی با اشاره به وضعیت تجاری که روسیه با آمریکا و اورپا دارد، گفت: این فرصت خوبی برای گیلان است و گیلان می تواند بازار صادرات محصولات غذایی به روسیه را در بخش عظیمی کسب کند.
هادی تیزهوش تابان گفت: بسته سیاستی ضد رکودی دولت علی رغم کاستی ها در نوع خود کم نظیر است.
وی خاطرنشان کرد: برخورداری ارادی جهت مقابله با شرایط رکودی توام با تورم چنانچه بدرستی تدوین شود قطعا می تواند در راستای عملیاتی کردن سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی سیر نزولی اقتصاد ایران را معکوس کند و زمینه را برای اجرای برنامه های توسعه مهیا سازد.
وی گفت: نکاتی کلی و جزئی درخصوص فروض و سیاست های اجرایی پیش بینی شده که امید می رود مورد توجه و استفاده مسئولان قرار گیرد.
تیزهوش تابان گفت: در تدوین سیاست ها دولت شاید تعمدا به اصلاح شیوه پرداخت یارانه نقدی یارانه ها توجهی نداشته باشد در حالی که ناگریز از حذف افراد مرفه و حمایت مالی از بخش تولید است.
رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن گیلان: اکنون با توجه به اینکه اقتصاد ایران در مسیر تثبیت قرار گرفته است چنین به نظر می رسد که دولت ابتدا باید براساس اصل ایجاد و اعتماد ملی وضعیت پرداخت یارانه ها را حداکثر تا پایان نیمسال اول سال جاری ادامه داد و سپس با کسب منافع ملی ناشی از تثبیت قیمت ها، کنترل بازار ارز، وصول مطالبات و معوقات بانکی و اعمال انضباط پولی و مالی، بهبود وضعیت بهداشت و درمان و کاهش هزینه های سلامت، حمایت از واحدهای تولیدی و بهبود رونق اقتصادی، گشایش مذاکرات هسته ای و گسترش تعاملات خارجی و فرصت حذف یارانه گروه های پردرآمد را مهیا سازد.
وی افزود: قطعا در چنین شرایطی حلاوت ناشی از بهبود وضعیت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی مردم تلخی حذف یارانه نقدی را مرتفع خواهد کرد. در اینصورت دولت قادر است تا از محل درآمد ناشی از افزایش قیمت حامل های انرژی و همچنین منابع آزاد شده از یارانه پردرآمدها، ظرفیت های مولد اقتصادی را مورد حمایت و تامین مالی قرار دهد.
نظرات
بدون نظر