گیلانیان
دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ Monday, 20 March , 2023
می 14, 2014 کد خبر : 27064 خبر ها

معاون وزیر راه و شهرسازی در آستارا خبرداد :

بیمارستان آستارا تا دهه فجر افتتاح می شود

بیمارستان آستارا تا دهه فجر افتتاح می شود

گیلانیان : محمدجعفر علیزاده ظهر امروز در حاشیه بررسی روند پیشرفت پروژه‌های نیمه تمام بیمارستانی، از بیمارستان‌های در دست احداث غرب گیلان در بیمارستان جدید الاحداث این شهر، اظهار کرد:بیمارستان ۱۳۰ تختخوابی آستارا یکی از ضروری‌ترین نیازهای منطقه است.

وی افزود: این بیمارستان در حال حاضر ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا دهه مبارک فجر ساختمان آن تکمیل و به بهره برداری می‌رسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: این پروژه در زمینی به مساحت ۲۰هزار و ۷۰۰ مترمربع با زیربنای ۱۲۵۰۰ مترمربع در چهار طبقه احداث شده که از بخش‌های مختلف درمانی برخوردار است.

علیزاده اعتبار مورد نیاز برای اتمام این پروژه را ۷۰ میلیارد ریال عنوان و خاطرنشان کرد: این بیمارستان دارای بخش‌های مختلف درمانی است که می‌تواند در جذب بیماران حاشیه دریای خزر موثر باشد.

وی از اختصاص سه هزار میلیارد تومان توسط مجلس شورای اسلامی از محل مالیات بر ارزش افزوده به بخش سلامت کشور خبرداد و تصریح کرد: بخشی از این اعتبار به بیمه سلامت ایرانیان، بخشی به بیمه روستایی و حوزه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری اختصاص می‌یابد.

معاون عمرانی وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: بیمارستان آستارا شامل بخش جراحی، زنان و زایمان و سی سی یو، ای سی یو، درمانگاه، اورژانس و اتاق عمل است که با توجه به امکانات خوب به کشورهای همسایه به عنوان توریسم درمانی خدمات ارائه می‌کند.

علیزاده یکی از اهداف احداث این بیمارستان را فعالسازی توریسم درمانی بیان کرد و گفت: این بیمارستان برای ارائه خدمات به کشورهای حاشیه دریای خزر و مردم منطقه ساخته شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی در این بازدید یک روزه از تمامی بخش‌های پروژه در حال احداث بیمارستان تالش، رضوانشهر وآستارا به ویژه سازه اصلی، تسیسات بهداشتی، دیوار کشی ساختمان اصلی و زیربنای تاسیسات برق و تجهیزات بیمارستانی مورد نیاز دیدن و بر تسریع در اجرای این پروژه به عنوان ضروری‌ترین نیازهای منطقه تاکید کرده است.

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی