تأمینی با رد اظهارات مسئولان مبنیبر افزایش اختلالات روانی :
جامعه سالم در گرو ترویج فرهنگ شناخت بهداشت روانی

گیلانیان : حسن تأمینیلیچایی با رد اظهارات مسئولان حوزه سلامت مبنیبر اینکه از هر چهار ایرانی یک نفر به اختلالات روانی دچار است٬ افزود: بیماریهای روانی در مراحل اول به هیچ وجه قابل شناسایی نیست٬ حال معلوم نیست که مسئولان چگونه اینگونه آمارها را اعلام میکنند.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی٬ با بیان اینکه بیماران روانی در مراحل پیشرفته این بیماریها٬ متوسل به قرص و پزشک میشوند٬ ادامه داد: بررسی و تشخیص اینگونه بیماریها در مرحله بالینی بسیار مشکل است٬ از این رو شاید هر کسی برای خود اقدام به ارائه آمار کند.وی ادامه داد: زندگی صنعتی همراه با مسائلی از جمله بیکاری و آلودگی صوتی و کمبود فضای تفریحی از جمله مواردی است که منجر به بیحوصلگی و اضطراب و در نهایت بروز بیماریهای روانی در مردم میشود.
تأمینیلیچایی با اشاره به ترویج فرهنگ شناخت بهداشت روانی، تصریح کرد: در صورتی که سامانه خدمات نظام سلامت کشور بیماران را تحت پوشش قرار بدهد و رسانهها در اطلاع رسانی کوشا باشند، میتوان اینگونه بیماریها را کاهش داد.
این نماینده مجلس نهم با اشاره به تدوین سند بهداشت روان از سوی وزارت بهداشت٬ درمان و آموزش پزشکی٬ گفت: به طور حتم تدوین این سند میتواند نقش مؤثری در کاهش بیماریهای روانی داشته باشد.وی در پاسخ به این پرسش که سطح سواد مردم در مورد سلامت روان چقدر است٬ افزود: سازمان بهداشت جهانی آماری منتشر کرده است مبنیبر این که ۸۵ درصد مردمی که در کشورهای توسعه نیافته زندگی میکنند دچار اختلالات روان هستند اما از مشکل خود خبر ندارند و هیچ اقدام درمانی نمیکنند.
نایب رئیس دوم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس٬ ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در این زمینه افزایش دسترسی مردم به خدمات سلامت روان است که با ایجاد مراکز سلامت روان جامعهنگر دنبال میشود.
منبع : خبرگزاری خانه ملت
نظرات
بدون نظر