گیلانیان
شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۲ Saturday, 25 March , 2023
آگوست 12, 2013 کد خبر : 21010 خبر ها

جعفر زاده ایمن‌آبادی:

حق مردم زیر پای مصوبه مهرآفرین

حق مردم زیر پای مصوبه مهرآفرین

گیلانیان : عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از تصمیم گیری درباره مصوبه مهرآفرین بعد از جلسات رای اعتماد وزار در مجلس خبر داد و گفت:استخدام هایی که در قالب این مصوبه صورت گرفته در حقیقت حق مردم و فرزندان آنها است که در قالب مصوبه مهرآفرین در حال پایمال شدن است.

غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی با اشاره به طرح مهر آفرین که بر اساس آن دولت دهم شرایط استخدام ۵۰۰ هزار نفر را فراهم آورده بود، تصریح کرد: این قانون نیست بلکه یک تصمیم یک شبه آقای احمدی نژاد بود و باید در مورد آن در مجلس بررسی شود.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی افزود: بالاخره در حال حاضر مردم روبه روی حاکمیت قرار دارند به طوری که ۵۰۰ هزار جوان ثبت نام کردند و این یک فضای بسیار منفی برای دولت یازدهم خواهد بود.

این نماینده مردم در مجلس نهم در پاسخ به این سوال که آیا مجلس به پیگیری طرح مهرآفرین که رئیس مجلس نیز آن را مغایر قانون اعلام کرد ورود می کند؟ گفت: مجلس بعد از جلسات رای اعتماد وزار در این مورد تصمیم گیری و مشکل را حل می کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با بیان این که مصوبه مهرآفرین بسیار سریع و بدون بررسی کارشناسی  تصویب شد گفت:دولت دهم  بدون توجه به مصالح کشور تصمیم به استخدام بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر را در ابتدای این طرح گرفت .

جعفرزاده ایمن آبادی با بیان این که این مصوبه خلاف قانون و خالی از مهر است، افزود: این استخدام ها در حقیقت حق مردم و فرزندان آنها است که در قالب مصوبه مهرآفرین در حال پایمال شدن است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس همچنین اظهار کرد: تصمیات غلط و اشتباه دولت احمدی نژاد را باید یکجا با قانون تطبیق دهیم تا مردم هزینه آن را پرداخت نکنند.

لازم به ذکر است طرح مهرآفرین طرحی بود که دولت احمدی‌نژاد در اواخر عمر خود آن را کلید زد و مجلس نیز سه بار آن را مغایر با قانون اعلام کرد. براساس طرح مهر آفرین مقرر شده بود دولت شرایط استخدام حدود ۵۰۰هزار نفر نیرو را فراهم آورد که جزئیات اجرای طرح جنجالی مصوبه مهر‌آفرین در تاریخ ۲اردیبهشت‌ماه ۹۲از سوی غلامحسین الهام معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

مجلس سه بار مصوبه دولت را مغایر با قوانین عادی دانست و چهره‌هایی مثل احمد توکلی در واکنش به اینگونه مصوبات استخدامی دولت گفته بودند که دولت می‌خواهد ساختار اداری کشور را به هم بریزد و زمین سوختهتحویل دهد.

این در حالی است که اولین اقدام پرسروصدای دولت یازدهم به لغو مصوبه مهرآفرین منجر شد؛ اقدامی که دیوان عدالت اداری آن را رد کرد و غلامحسین الهام سخنگوی دولت دهم نیز در یادداشتی به بخشنامه‌ای که اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور صادر کرده است واکنش نشان داد./ منبع : خانه ملت

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی