حوزه انتخابيه آستانه اشرفيه
دکتر محمد حسین قربانی
بروزرسانی :
وبگاه حامیان پیشرفت و توسعه گیلان “گیلانیان” ، خلق حماسه ای دیگر توسط مردم غیور ایران اسلامی را به محضر ولی عصر (عج) و نایب بر حق ایشان حضرت آیت الله امام خامنه ای و عموم مردم شریف ایران تبریک عرض می نماید.
همچنین خدمت بزرگوارانی که به مجلس نهم راه یافته اند تبریک عرض می کنیم. تبریک نه به واسطه کسب موفقیت بلکه به واسطه کسب فرصت خدمت.
وبگاه حامیان پیشرفت و توسعه گیلان “گیلانیان”، امیدوار است با کار و تلاش مضاعف این عزیزان، شاهد پیشرفت و توسعه بیشتر سرزمین ایران اسلامی باشیم.
===================================
سخن وبگاه گیلانیان :
وبگاه حامیان پیشرفت و توسعه گیلان “گیلانیان” به منظور انجام رسالت رسانهای در راستای دعوت به حضور با شکوه و با بصیرت در پای صندوق های رأی انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تعیین سرنوشت کشور همانند حماسه ۲۲ بهمن ۹۰ بر اساس نظر سنجی میدانی در شهرهای گیلان اقدام به معرفی جمعی از نامزدهای انتخاباتی استان می نماید .
بدیهی است با احترام به تمام نامزدهای منتخب شورای محترم نگهبان این اقدام نه فقط بر اساس خواست ” وبگاه گیلانیان” بلکه بر اثر اقبال تقریبا حداکثری مردم صورت گرفته که امید است در صورت انتخاب ، نیروهائی وفادار به نظام و آرمان های انقلاب ، اثر گذار ، پویا ، برنامه ساز ، پاسخگو و نقد پذیر باشند .
انشاءالله
*********************
دکتر محمد حسین قربانی
محمد حسین قربانی در تاریخ ۷/۳/۱۳۴۴ در روستای پنچاه از توابع شهرستان آستانه اشرفیه در یک خانواده مذهبی بدنیا آمد دوران ابتدایی را تا پایه چهارم در همین روستا و کلاس پنجم ابتدایی را در مدرسه مرحوم قوام السلطنه در بازکیا گوراب به اتمام رسانید.
مقطع راهنمایی را در مدرسه مرحوم حاج عبدالله آستانه ای در جسیدان سپری کرد و برای ادامه تحصیل به همراه خانواده به شهر آستانه اشرفیه عزیمت نمود . برای گذراندن دوره متوسطه وارد دبیرستان بوعلی شد ولی این ایام مصادف گردید با شروع جنگ تحمیلی در سن ۱۵ سالگی بنابر وظیفه وارد عرصه جهاد و مبازره علیه متجاوزان شد و تا اتمام جنگ تحمیلی یعنی سال ۱۳۶۷، قریب ۵ سال از بهترین سالهای عمر جوانی خویش را در جبهه های نبرد حق علیه باطل در کنار بزرگانی چون شهید حسین املاکی، شهید مهدی خوش سیرت و … سپری نمود . در طول جنگ سه بار از قسمت های مختلف بدن مجروح گردیدکه آخرین آن در عملیات کربلای ۵ بود که به شدت زخمی شد .
جنگ برای او علاوه بر جراحت و زخم یک یادگار دیگر هم داشت و آن هم پیکر مطهر و بی جان برادرش بود که در سال ۱۳۶۶ در جزیره مجنون جام شهادت نوشید .
پس از پایان جنگ تحمیلی با همت و تلاش بسیار در سال ۱۳۶۹ با رتبه ممتاز وارد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران و در رشته دندان پزشکی مشغول به تحصیل شد .وی در کنار تحصیل علم و دانش از فعالیتهای سیاسی و مسائل روز نیز غافل نبوده و به واسطه همین احساس مسئولیت بود که در سال ۱۳۷۳ مدیریت انجمن اسلامی دانشگاه شهید بهشتی را بر عهده گرفت و نقش بسزایی را در تحولات سیاسی مختلف زمان در دانشگاه شهید بهشتی ایفاء نمود .
در سال ۱۳۷۵ و پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه ، به دلیل استعداد بالا و توانایی هایی که داشت در وزارت بهداشت مشغول به فعالیت گردید و در زمینه پژوهش به کار و تلاش علمی پرداخت .علی رغم برخورداری از موفقعیت شغلی و کاری مناسب عشق خدمت به مردم شهر و دیار خود، مسئولیت در وزارتخانه را رها کرد و به گیلان عزیمت نمود و در دانشگاه علوم پزشکی گیلان مشغول به فعالیت گردید و پس از آن با وجود پیشنهاد های متعدد برای قبول مسئولیت های مختلف در استان و شهرستان، خدمت به مردم شهر خود را بر همه آنها ترجیح داد و در حیطه دندانپزشکی به ارائه خدمات به عموم مردم همت گمارد تا جایی که با رها افراد نیازمند شهرستان را بدون هزینه مداوا نمود تا مرهمی هر چند ناچیز بر دردهای بی شمار مردم محروم شهر خود باشد .
در طول ۱۶ سال طبابت در منطقه به عنوان عنصری توانمند و موثر در عرصه های مختلف سیاسی و مدیریتی حضوری فعال و تاثیرگذار داشت . وی به عنوان عضو جامعه معتمدین معین ایثارگر استان انتخاب شد و به سمت مشاور استاندار گیلان در امور ایثارگران منصوب گردید .
در انتخابات دوره هشتم مجلس شورای اسلامی کاندیدای حوزه آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر بود که با وجود ۲۲ نفر کاندیدا بیشترین آراء را کسب نمود و به عنوان نفر اول به دور دوم راه یافت.
نظرات
بدون نظر