گیلانیان
شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۲ Saturday, 25 March , 2023
ژوئن 9, 2011 کد خبر : 1224 خبر ها

رییس جدید گروه مشاوران استانداری گیلان منصوب شد

رییس جدید گروه مشاوران استانداری گیلان منصوب شد

گیلانیان به نقل از وب سایت اطلاع رسانی استانداری گیلان : رییس جدید گروه مشاوران استانداری گیلان منصوب شد . استاندارگیلان در این جلسه گفت : حال که نظام و مردم به ما اعتماد کرده اند و بارسنگینی مسئولیت را بردوش ما گذاشته اند ما نیز باید با تمام توان در جهت خدمت رسانی بهتر بکوشیم .
ایشان افزود : در نظر دارم از توان مشاوره ای افراد ذی صلاح بیشتری از نطر کمی و با ایجاد تمرکز بیشتر از نظر کیفی در گروه مشاوران استفاده کنم و بزودی نیز بیش از ۲۰ نفر از نیروهایی که بادقت نظر در تخصص ، تعهد ، تجربه و تحصیلاتشان برگزیده شده اند به گروه مشاورین اضافه خواهند شد .
مهندس سعادتی گفت : پیشنهاد می کنم در هرگروه از مشاورین ، شورایی هم تشکیل شود تا کارها با تعقل و آینده نگری بیشتری مشاوره و هدایت گردد .
ارشدترین نماینده دولت در گیلان با بیان اینکه در بخش حمایت ها و اهرم های پشتیبانی مورد نیاز برای مشاوران ، استاندار کوتاهی نخواهد کرد افزود بزودی ستاد راهبردی توسعه گیلان را فعال تر خواهیم نمود .
در این مراسم اصغر بستانی به عنوان رئیس گروه مشاورین وحجت الاسلام و المسلمین اشجری مشاور در امور روحانیت و حوزه ، پارسا مشاور امور اشتغال و کار و کارگری ، عاشوردهی مشاور در امور بین الملل استاندار منصوب شده و آغاز به کار نمودند همچنین دراین مراسم از زحمات محمد رضا رئوفی رئیس سابق گروه مشاوران و حجت الاسلام میرزایی مشاور سابق امور روحانیت و حوزه  قدردانی به عمل آمد .
گفتنی است :  بستانی پیش از این بعنوان معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری گیلان ، مدیرکل طرح و برنامه استانداری و سپاه قدس گیلان ، عضو شورای فرماندهی سپاه استان ، رئیس گروه  It استانداری و کمیته دفاتر پیشخوان دولت در استان فعالیت می کرد که در اواخر دوره  خدمتی مهندس قهرمانی چابک استاندار اسبق با استانداری خداحافظی کرده بود .
پارسا نیز هم اکنون به عنوان رئیس کانون شورای اسلامی کار استان گیلان و رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار سراسر کشور، عضو هیأت امناء سازمان تأمین اجتماعی کشور و صندوقهای موجود  ، عضو شورای عالی کار ، نماینده کارگران ایران  در سازمان بین المللی کار فعالیت می کند .
همچنین حجت الاسلام اشجری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان ، ریاست هیأت نظارت برانتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی در ادوار گذشته در استان  ، امامت جمعه موقت صومعه سرا ، تدریس حوزه ی علمیه شهرستان رشت ، عضو کمیسیون تعیین امناء بقاع متبرکه را درسابقه ی کاری اش دارد

عاشوردهی نیز پیش از این به عنوان مشاور بین الملل استانداری گیلان و دیپلمات  ایران در کشورهای قاره آفریقا فعالیت  نمود .

اخبار مرتبط

نظرات

  • به نظر شما چرا استاندار فعلی عاشوردهی را دوباره با همان عنوانی که قهرمانی او را برکنار کرده بود به تصدی مشاور امور بین الملل منصوب کرد؟؟؟
    بستانی و عاشوردهی امده اند خدمت کنند؟؟
    آقازده و اشکوری و کوچکی نژاد و سردار هامون محمدی و سردار علیزاده و داودی چه نقشی در برکناری رئوفی داشتند؟
    آیا سعادتی قرار است به دست اصولگرایان جمعی دیگر از اصولگرایان را قلع و قمع کند؟؟
    گیلان آیت و الله و شخصیت سیاسی ارزشمند ندارد که سیاست را تحلیل و بررسی کند و فریاد بزند؟؟؟

  • به هر حال انتخاب مشاورین حق هر مدیری ست
    زکاوت شما به عنوان نویسنده سوال حاکی از آن است که جواب را نیز خود به خوبی می دانید ! پس پاسخ با دیگر مخاطبان است …

  • با سلام و تشکر :
    ۱- آقای سعادتی مهندس نیست و سعی کنید از لفظ سردار استفاده کنید تا متهم به دروغ گویی و توزیع دروغ نشوید.
    ۲- … امضای ایشان را که فراموش نکرده اید بنابر این … همه باید مراقب این تغییرات هدفمند در استان باشند .
    ۳- از اقای اشجری بعید است که برخلاف مشی آیت الله جنتی مشاورت … را به عهده گرفته است ایا ایشان می داند که چه کرده است و یا فکر می کند با این تاکتیک می تواند جریان … را در استان کنترل کند در هرصورت اقدام ایشان که داعیه اصول گرایی دارند کمی اعجاب برانگیز است ؟!

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی