گیلانیان
دوشنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ Monday, 20 March , 2023
سپتامبر 5, 2012 کد خبر : 12277 خبر ها

ناظر گمركات گيلان و مدير كل گمرك انزلي خبر داد :

صادرات محصولات معدنی از گمرک گیلان ۷۲ درصد افزایش یافت

صادرات محصولات معدنی از گمرک گیلان ۷۲ درصد افزایش یافت

اختصاصی گیلانیان : گمرکات آستارا، انزلی حسن رود از ابتدای سالجاری تا کنون موفق به صادرات ۲۱۲ میلیون کیلو گرم محصولات معدنی به ارزش ۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار شده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از حیث ارزشی ۷۲ درصد و از نظر وزنی ۷۹ درصد افزایش داشته است .

ناظر گمرکات گیلان و مدیر کل گمرک انزلی با تأکید به صادرات فراوری شده این محصولات در راستای تحقق اهداف سال تولید ملی افزود : گمرکات گیلان در پنج ماه نخست سالجاری موفق به کسب ۱۴۸ میلیارد و ۲۵۳ میلیون تومان درآمد شده است که این مقدار نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴ درصد کاهش داشته است .

پرویز تقوی در ادامه از افزایش ۵۳ درصدی ارزش دلاری ترانزیت خبر داد و گفت : در پنج ماه نخست امسال تا کنون ۳۰۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۶۵ میلیون دلار از کشورهای روسیه ، قزاقستان ، ترکمنستان و آذربایجان به گمرکات گیلان وارد و از گمرکات مرزی باشماق و دوغارون به عراق و افغانستان ترانزیت شده است .

وی در خصوص کاهش ۲۰ درصدی واردات از گمرکات گیلان گفت : طی این مدت یک میلیارد و ۲۲۲ میلیون دلار کالا با وزنی بالغ بر یک میلیون و ۷۲۰ هزار تن از طریق این گمرکات به کشور وارد شده است که که این رقم از نظر وزنی ۱۹ درصد نسبت به مدت مشابه در سال ۹۰ کاهش داشته است .

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی