گیلانیان
پنج شنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ Thursday, 30 March , 2023
می 25, 2012 کد خبر : 9132 خبر ها

باز هم مطالعه ای دیگر در دنیای سلامت :

قهوه خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد

قهوه خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد

گیلانیان : در این مطالعه معلوم شد آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این نوشیدنی مانع از تشکیل لخته‌های خونی در مغز می‌شوند و از تجمع کلسترول در عروق مغزی نیز جلوگیری می‌کنند. این یافته‌ حاصل بازبینی روی هشت مطالعه مختلف در زمینه مصرف قهوه و تأثیر آن در بدن است که طی ۴۵ سال گذشته انجام شد.این مطالعات همچنین نشان می دهد کسانی که در روز دو فنجان قهوه می‌نوشند در مقایسه با افرادی که اصلا از این نوشیدنی مصرف نمی‌کنند، ۱۴ درصد کمتر در معرض خطر سکته مغزی هستند.
از سوی دیگر متخصصان در این مطالعات تأکید کردند، مصرف زیاد قهوه در افرادی که به این نوشیدنی اعتیاد دارند، نه تنها تأثیر فزاینده در این پیشگیری ندارد، بلکه مصرف زیاد آن خطر سکته مغزی را فقط ۷ درصد کاهش می‌دهد.این یافته در مجله آمریکایی همه‌گیر شناسی منتشر شده است.

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی