به دليل نرخ گذاري نادرست :
مرغ کشتار روز در بازار رشت ۵۰۰۰ تومان شد ؟!

اختصاصی گیلانیان : امروز ، شنبه ۲۷ اسفند ۹۰ مرغ کشتار روز در بازار رشت نایاب شد و این در حالی است که بر اساس پیگیری های خبرنگار گیلانیان از مراجع مسئول ، شب گذشته ۲۶۰ تن مرغ در گیلان کشتار شده است . با توجه به اینکه مصرف روزانه مرغ گیلان ۱۲۰ تن می باشد علی القاعده ۱۴۰ تن مرغ مازاد می بایست به عنوان ذخیره وجود داشته باشد تا نابسامانی در بازار عرضه رخ ننماید .
مع الوصف مرغ فروشی ها چشم به راه رسیده مرغ تا شب پیش رو هستند و معدود مغازه هایی هم که به عرضه مشغولند علی رغم نصب اتیکت ۳۹۵۰ تومانی ، مرغ را به قیمت ۵۰۰۰ تومان به فروش می رسانند !؟
این عملکرد حاکی از آن است که مرغداران علی رغم اینکه نرخ مرغ را ارزان میدانند و معتقدند با این نرخ گذاری غیر واقعی ای که صورت گرفته است در گیلان تولید برای آنان توجیه اقتصادی ندارد ، مرغ مورد نیاز استان را تامین نموده و کشتارگاه ها نیز کشتار خود را به اندازه بیش از دو برابر نیاز استان انجام داده اند و این دلالان هستند که به دلیل قیمت گذاری غیر واقعی توسط مسئولان ذیربط ، مرغ کشتار شده را برای فروش به قیمت بالا تر به سایر استان ها حمل می نمایند.
<< قیمت عرضه مرغ کشتار روز در سایر استانها را می توانید در جدول سمت راست مطالعه فرمایید
ناگفته نماند که ، محمدحسین اصغریان سرپرست صنعت، معدن و تجارت گیلان و رئیس شورای تنظیم بازار گیلان در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری فارس در تاریخ ۲۵ اسفند ۹۰ ، از عرضه مرغ گرم با نرخ مصوب هر کیلو ۳ هزار و ۹۰۰ تومان در بازار استان خبر داده بود که امروز مرغ رکورد جدیدی از خود به جای گذاشت !
این اولین باری نیست که مرغ کشتار گیلان راهی خارج از استان می شود و معلوم نیست در ایام نوروز مرغ به چه قیمتی عرضه خواهد شد؟
” گیلانیان ” در انتظار اعلام نظر سرپرست محترم صنعت، معدن و تجارت گیلان و رئیس شورای تنظیم بازار گیلان در خصوص وضعیت فعلی قیمت مرغ است تا منتشر نماید .
با سلام.میخوام بدونم قیمت خرید مرغ کشتار روز دقیق چقدره البته مرغ … منضورمه هرکی یه قیمت میده اونوقت توی قیمت فروش ما هم تعصیر داره چیزی واسمون نمیمونه ممنون میشم اگه جواب بدید.