گیلانیان
سه شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۲ Tuesday, 28 March , 2023
فوریه 24, 2012 کد خبر : 7272 داوطلبان نمایندگی مجلس نهم

حوزه انتخابيه بندر انزلي

مهندس حسن خسته بند

بروزرسانی :

وبگاه حامیان پیشرفت و توسعه گیلان “گیلانیان” ، خلق حماسه ای دیگر توسط مردم غیور ایران اسلامی را به محضر ولی عصر (عج) و نایب بر حق ایشان حضرت آیت الله امام خامنه ای و عموم مردم شریف ایران تبریک عرض می نماید.

همچنین خدمت بزرگوارانی که به مجلس نهم راه یافته اند تبریک عرض می کنیم. تبریک نه به واسطه کسب موفقیت بلکه به واسطه کسب فرصت خدمت.
وبگاه حامیان پیشرفت و توسعه گیلان “گیلانیان”، امیدوار است با کار و تلاش مضاعف این عزیزان، شاهد پیشرفت و توسعه بیشتر سرزمین ایران اسلامی باشیم.

===================================

سخن وبگاه گیلانیان :

وبگاه حامیان پیشرفت و توسعه گیلان “گیلانیان” به منظور انجام رسالت رسانه‌ای در راستای دعوت به حضور با شکوه و با بصیرت در پای صندوق های رأی انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تعیین سرنوشت کشور همانند حماسه ۲۲ بهمن ۹۰ بر اساس نظر سنجی میدانی در شهرهای گیلان اقدام به معرفی جمعی از نامزدهای انتخاباتی استان می نماید .

بدیهی است با احترام به تمام نامزدهای منتخب شورای محترم نگهبان این اقدام نه فقط بر اساس خواست ” وبگاه گیلانیان” بلکه بر اثر اقبال تقریبا حداکثری مردم صورت گرفته که امید است در صورت انتخاب ، نیروهائی وفادار به نظام و آرمان های انقلاب ، اثر گذار ، پویا ، برنامه ساز ، پاسخگو و نقد پذیر باشند .

ان‌شاء‌الله .

******************

مهندس حسن خسته بند 

درسرزمین پهناور ایران عزیز و برگستره این خاک پاک، باریکه شهری قرار دارد که انزلی نامش نهاده اند و ساکنین و دیارش را ” انزلی چی ” دانسته اند.

پانزدهم تیرماه سال ۱۳۳۶ شمسی، خداوند منان این افتخار را نصیبم نمود که همانند دیگر همشهریانم یک ” انزلی چی ” شناخته شوم. وخدای را بنده ام که مسلمانم آفرید تا تسلیم وحدانیت او شوم و غیر او را سرسپرده نباشم. پروردگارم را ساجدم که سربر آستان او می سپارم و لاغیر تا درگذران عمر فانی ، آنی از دقایق حیاتم را جز با دغدغه خدمت خلق و رضای خالق پشت سر نگذارم. خدایم را شاکرم که مذهب تشیع را پذیرفته ام تا ظلم را بستیزم ، قسط را بشناسم و عدل را بپذیرم.

خدای را منت گذارم که اصالت را جستجو نموده ام و رسالت را فهمیده ام و وظیفه را معنا کرده ام و درحد توان و طاقت بر طاعت او گردن نهاده و تکلیف دینی، مذهبی و میهنی خود را انجام داده ام و مردم دوستی مرامم بوده و میهن پرستی کلامم.

مشاغل آزموده :

۱- مسئول کمیته فرهنگی جهادسازندگی بندرانزلی

۲- مسئول بخش سیاسی استانداری گیلان

۳- بخشدار خمام وخشکبیجار

۴- بخشدار مرکزی لاهیجان

۵- مدیرکل دفتر شهری و روستایی استانداری گیلان

۶- مسئول جهادسازندگی شهرستان رشت

۷- مدیرکل دفتر برنامه ریزی و اموراقتصادی استانداری گیلان

۸- نماینده تام الاختیار استانداری گیلان در آستاراخان روسیه و اوکراین

۹- نماینده مردم بندرانزلی در مجلس ششم

۱۰- رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه

۱۱- نماینده مردم قهرمان بندرانزلی در مجلس هشتم

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی