گیلانیان
چهارشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۲ Wednesday, 22 March , 2023
مارس 13, 2023 کد خبر : 84567 جدیدترین های صفحه اول خبر ها مقالات سایت

حسین لطفی - مدیر مسئول

نمایندگان گیلان مسئول عدم استقبال از بیمه محصولات کشاورزی!؟

نمایندگان گیلان مسئول عدم استقبال از بیمه محصولات کشاورزی!؟

اختصاصی گیلانیان : یکی از مدیران شرکت خصوصی رو به انقراض استان در دیدار با زنده یاد شهید آیت الله احسانبخش – رحمت الله – گفت: ما نمی توانیم حقوق کارگران را پرداخت نماییم، جواب شنید: سرتان سلامت، حقوق ، ماموریت و اضافه کار شما که بر قرار هست بقیه چه باک!؟

تاریخ به دور از چشم بینا و عبرت بین چه زود تکرار می شود زیرا علاج واقعه قبل از وقوع صورت نمی گیرد.

این قضیه دقیقا مصداق عملکرد نمایندگان گیلان در مقابل کشاورزی استان است که با توجه به نزدیک بودن سال زراعی جدید هنوز بیمه محصولات کشاورزی نتوانست خسارت تمام کشاورزان را پرداخت نماید زیرا سهم دولت در این مورد خاص به طور کامل پرداخت نشده است!

حضرت به خوبی می دانند تعهد کشاورز به طلبکاران سر محصول یا برداشت محصول است بنابراین لازم است خسارت بیمه کشاورزی کم یا زیاد باید در شهریور و مهر پرداخت شود تا بلکه کشاورز بتواند به یک زخم خود بزند نه اینکه در دی و بهمن به گروهی پرداخت شود و گروه دیگر را در لیست (پرداختنی) ها قرار دهند تا دولت هر وقت فرصت کرد و گلابی پاشیدخسارت کشاورز یک لاقبا پرداخت شود.

آقایان نماینده! درست است دولت در فشار اقتصادی و تحریم بسر می برد ولی یک شاهی و صنار سهمک دولت در صندوق بیمه محصولات کشاورزی رقم فلج کننده ای نیست بلکه در راستای کمک به دولت و در جهت سرمایه گذاری در تولید و تامین امنیت غذایی کشور است اما “تا نگرید طفل کی نوشد لبن”

فراموش نکنید بخشی از وظایف شماها بعنوان نمایندگان ملت همین گریه کردن ها است که باید در مناسبت های مختلف پیگیر مطالبات موکلان خود باشید نه اینکه انجام این قبیل مهمات را به مدیران دولتی بگذارید که بعنوان کارگزاران دولت چشم به دست دولت دارند و بیش از حدود تعیین شده خود حق دخالت ندارند .

فصل کشاورزی رسید، قدیم ها که مشکل آب وجود نداشت این موقع از سال آب وارد مزارع می شد حال که اوضاع جوی تغییر کرد و کشاورز در بیم اکمید کاشت و نکاشت بسر می برد باید بگونه ای مورد حمایت قرار گیرد تا بتوان ساز و کار مورد نیاز خود را فراهم نماید .

ابتدا تصور می شد کم کاری از جانب صندوق بیمه محصولات کشاورزی است که در پرداخت غرامت خسارت دیدگان کوتاهی می نماید اما علیرغم لطمه ای که پیش بینی نا بهنگام رشد تولید رییس سازمان جهاد کشاورزی به پرداخت غرامت بیمه شدگان وارد کرد متولیان بیمه چون وظایف خود را به نحو احسن به انجام رساندند و از مستندات خود دفاع کارشناسانه کردند معلوم شد نارسایی بسبب عدم اختصاص سهم دولت است که جلب و جذب اعتبار دیگر از عهده این بخش و حتی متولی استان خارج است و نیاز به ورود نمایندگان مجلس شورای اسلامی دارد که با کمال تاسف اراده ای برای انجام این کار از سوی برگزیدگان مردم مشاهده نمی شود.

آقایان نمایندگان! اولویت بندی یعنی چه؟ آیا برنج بعنوان یک کالای استراتژیک در اولویت هست یا نیست؟ نکند واردات برنج جایگزین تولید برنج شده که شما می دانید و کشاورز نمی داند! حوزه مسئولیت و گرفتاری دولت گسترده است، این شما هستید که رابط ملت و دولت هستید و اولویت ها را باید تعیین، و مصالح را تشخیص و بر دولت تکلیف کنید.

حتما اطلاع دارید به استثنای کشاورزان شهر نشین، قریب یک سوم جمعیت ثابت استان کشاورز ساکن روستا هستند ، اگر شما منتظر حمایت ریاست جهاد کشاورزی هستید، این مدیر بعنوان رییس ستاد بیمه استان برای فرار از پرداخت خسارت هنوز برداشت برنج تمام نشده اعلام رشد تولید می کند. به قول شهید آیت الله احسانبخش حقوق ، مزایا، ماموریت و غیره این مدیر برقرار است و نابودی کشاورزی چه باک!؟

اگر منتظر استاندار هستید درست است که این مقام نماینده عالی دولت در این ایالت است ولی فراموش نکنید این مدیر تابع و مجری اوامر دولت است اما شما ها بعنوان نمایندگان مردم به ویژه کشاورزان باید حافظ و مدافع منافع موکلین خود باشید تا آنان بتوانند منافع کشور که همانا امنیت غذایی است تامین کنند.

بی توجهی نمایندگان به زندگی روستایی و کشاورز سبب شد طبق آمار سال ۹۵ سازمان برنامه بودجه جمعیت حدود ۲ میلیون و سیصد هزار نفری استان بیش از یک میلیون و ششصد هزار نفر شهر نشین شدند و تنها ۹۲۷۶۶۰ نفر روستایی هستند که بر اثر بی توجهی نمایندگان، دولت و مدیران ذیربط به خواسته روستا نشینان و کشاورزان فروش اراضی شالیزاری رو به گسترش است و به زودی جمعیت باقیمانده روستا هم یا شهر نشین و یا خوش نشین و وبال دولت خواند شد. براستی چرا نمایندگان استان عافیت اندیشی اهل تساهل و تسامح شده اند؟

دست اندر کاران کشاورزی حتما قبول دارند هزینه ها اعم از شهری و روستایی نسبت به ماه های شهریور و مهر افزایش خارج از توان دارد و غرامت پیش بینی شده بیمه از حیث ارزش ریالی دیگر برای زندگی کشاورز آنقدری که در شهریور و مهر می توانست با ارزش باشد دیگر ارزش ندارد پس تا دیر نشده باید چاره ای اندیشید که پای منافع و مصالح مملکت در میان است.

رشتوندان هنوز فراموش نکردند که چگونه هر از گاهی خاصه خلاصه های نمایندگان پرده ها در میدان شهرداری (شهدای ذهاب) علم می کردند و از ولینعمت شان به خاطر تلاش در احداث سد اسطور معروف تشکر می کردند! کجا رفت آن سد کذایی؟ حالا هم عنقریب پرده تقدیر و تشکر به خاطر یارانه ای کردن کود شیمیایی نصب کنند که با کمال تاسف سیستم تبلغ زمانه تغییر پیدا کرد.

بگذریم از اینکه چرا و چگونه کود شیمیایی در بین راه به یکباره کیسه ای یک میلیون تومان کاهش قیمت پیدا کرد؟ آیا این قبیل اقدامات نتیجه غربت گیلان در کمیسیون کشاورزی نیست که از مجموع ۱۳ نماینده استانی که قطب کشاورزی کشور است (!؟) تنها یک نفر عضو کمیسیون کشاورزی است؟ آنهم یک روحانی است!؟ علی الظاهر روحانیت در اینجا هم مظلوم واقع شده است!

به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد می شود از ۴۰ نفر سهمیه ای که قرار است به نمایندگان مجلس افزوده شود یک نفر سهمیه به گیلان اختصاص داده شود شاید این استان گرفتار نحوست عدد ۱۳ شده باشد؟!

بیایید کمی منصفانه تر به فروش اراضی شالیزاری توجه کنیم و از خود بپرسیم چرا کشاورز به قول گیلانی ها (نانخانه) خود را به غیر بومی، حتی غیر ایرانی می فروشد و مثل فلسطینی ها بعد خودش سرایدارشان می شود و یا در حاشیه شهرها مشغول مشاغل کاذب و آوارگی می شود؟مطمئن باشید خریداران شالیزار های استان برای دور زدن قانون راه کار های مناسب را می دانند که تا کنون هم موفق بودند ولی با کمال تاسف”خواجه در بند نقش ایوان است”!؟

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی