گیلانیان
سه شنبه ۱ فروردین ۱۴۰۲ Tuesday, 21 March , 2023
ژوئن 21, 2013 کد خبر : 19666 خبر ها

نیمه شعبان امید بخش همه مظلومان جهان است/ ۲۴ خرداد جلوه هایی از عشق و ‏ایثار

نیمه شعبان امید بخش همه مظلومان جهان است/ ۲۴ خرداد جلوه هایی از عشق و ‏ایثار

گیلانیان : نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت ضمن تبریک سالروز ولادت امام عصر (عج ) گفت: نیمه شعبان امید بخش همه مظلومان عالم است.

آیت الله زین العابدین قربانی در خطبه های این هفته نماز جمعه رشت افزود: ظهور منجی عدالت گستر و رهایی بخش ملت ها از یوغ ظلم، جور و فساد بشارت تاریخی همه ادیان توحیدی، به انسان طالب حقیقت و عدالت است.

وی اظهار داشت: اعتقاد به منجی و موعود در همه ادیان، نشانگر حس حقیقت جویی و آزادی خواهی بشر است و روز ظهور آن ذخیره الهی، سرآغاز استقرار عدالت اسلامی در جهان خواهد بود.

خطیب جمعه رشت با تاکید بر برگزاری برنامه های شایسته نیمه شعبان در نقاط مختلف استان گفت: از اعیاد اسلامی همچون نیمه شعبان باید به عنوان فرصتی برای تشریح صفات و وظایف منتظران امام منتظر (عج) بهره جست.

وی در ادامه اظهار امیدواری کرد منتظران حضرت بقیه الله (عج) با خودسازی، بصیرت  و ژرف اندیشی در آیات نورانی قرآن کریم و فرهنگ علوی و ولایی،آماده ظهور حجت خدا باشند.

آیت الله قربانی همچنین با قدردانی از مردم ولایتمدار استان گیلان به جهت حضور در پای صندوق های رای اظهارداشت: بار دیگر ملت سلحشور این خطه با حضور شورانگیز و خیره کننده خود در عرصه مقدس انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری و چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۲۴ خرداد ماه به فرمان رهبر بصیر و حکیم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای لبیک گفتند.

وی عنوان کرد:  درود خدا بر ملت قهرمان گیلان که با توکل به خدای بزرگ در آزمونی دیگر، مقتدرانه از آرمان های ارزشمند انقلاب اسلامی و تمامیت این مرز و بوم دفاع کردند.

امام جمعه رشت افزود: بدون شک استقلال، عزت، توسعه و آبادانی کشور مرهون مجاهدت خستگی ناپذیر مردان و زنانی است که همراه با مردم جای جای کشور پهناور اسلامی ایران با خلق حماسه سیاسی زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به تصویر کشیدند و به دشمنان اثبات کردند که در سخت ترین شرایط نیز مدافع نظام مقدس جمهوری اسلامی و گوش به فرمان رهبر فرزانه هستند.

وی همچنین بر لزوم رعایت تقوای الهی در جامعه تاکید کرد و بیان داشت: هر صحبت و سخنی که از دهان خارج می شود در درگاه الهی ثبت و ضبط می شود.

آیت الله قربانی تاکید کرد: انسان باید مواظبت کند تا هر سخنی نگوید که خلاف واقع و به دور از انصاف بوده در بین مردم گسترش یابد.

وی در ادامه روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی، روز اصناف، شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید را گرامی داشت./منبع : مهر

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی