پژوهش محوری در فعالیت های اجرایی میراث فرهنگی گیلان ضروری است

گیلانیان : سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان ، پژوهش را مهمترین حوزه ماموریتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بر شمرد.
رضا علیزاده ˈ روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در تمامی حوزه های فعالیتی این اداره، پیش از هر اقدام اجرایی ضرورت مطالعات عمیق علمی و پژوهش های کاربردی وجود دارد.
وی اظهار کرد: حفظ، مرمت بناها و اماکن تاریخی و در عین حال کاوش های باستان شناسی در استانی چون گیلان با ملاحظات اقلیمی و جغرافیایی که از آن می توان سراغ گرفت، الزاما به یک دانش تخصصی نیاز دارد و کارشناسان این حوزه قبل از هر اقدامی تمامی جنبه های نهفته مانده را مورد واکاوی دقیق مطالعاتی قرار داده تا دستآوردها و نتایج دچار خدشه و آسیب نشود.
این مسوول میراث فرهنگی گیلان نقش پژوهشکده های چون گیلان شناسی را بسیار پراهمیت دانست و تصریح کرد: اگرچه فعالیت های پژوهشی این اداره کل در پایگاه های پژوهشی دنبال می شود، اما برای غنی سازی مطالعات پژوهشی می توان هم پیوند با سایر پژوهشکده های فعال اولویت های پژوهشی را تعیین و با فراخوان گروه های علمی و مشارکت صاحب نظران بخش های مختلف مباحث پژوهشی را دنبال کرد.
علیزاده، در خصوص فعالیت های پژوهشی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: در ماه های اخیر تلاش شده است، پایگاه پژوهشی گیلان را فعال تر نموده و با تشکیل جلسات مستمر، به بررسی و ارزیابی مطالعات و پژوهش های صورت گرفته پرداخته شود.
وی ادامه داد: متاسفانه ؛در سالهای گذشته برغم صرف هزینه های سنگین مالی و اعتباری، برخی مطالعات و پژوهش های صورت گرفته به دلیل سطحی نگری و نبودن نظارت دقیق در بررسی آنها، هیچ دستاوردی اجرایی نداشته است.
وی تاکید کرد: مدیریت ، نظارت و ارزیابی دقیق علمی این مطالعات می توانست برونداد هر فعل اجرایی را با پیش زمینه علمی همساز کند.
علیزاده، ابراز امیدواری کرد با تقویت گروه های پژوهشی تخصصی این اداره کل و ارتباط نزدیک با مرکز علمی و پژوهشی، ضمن بازنگری و ارزیابی دقیق همه مطالعات صورت گرفته، اولویت های پژوهشی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان نیز مشخص شود./منبع : ایرنا
نظرات
بدون نظر