گیلانیان
سه شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۲ Tuesday, 28 March , 2023
آوریل 16, 2012 کد خبر : 8142 خبر ها

مدیر کل تعزیرات حکومتی گیلان خبر داد

۱۰۳ هزار نخ سیگار قاچاق در رشت کشف شد

۱۰۳ هزار نخ سیگار قاچاق در رشت کشف شد

گیلانیان : رضا قشلاقی در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالای دخانی همکاری این اداره کل با پلیس آگاهی و مجتمع دخانیات را نقش تاثیرگذاری در برخورد با قاچاق کالای دخانی ذکر کرد. وی، افزود: گشت‌های نظارتی متشکل از کارشناسان و بازرسان دستگاه‌های مذکور در سراسر استان بر نحوه توزیع کالای دخانی نظارت دارند. این مسئول، ادامه داد: بازرسان با مشاهده موارد تخلف پس از توقیف اموال کالای قاچاق مراتب را برای رسیدگی قضایی در اختیار شعب تعزیرات حکومتی قرار می‌دهند.
قشلاقی، از جمله دستاوردهای گشت بازرسان دستگاه‌های مذکور را کشف ۱۰۳ هزار و ۳۸۰ نخ انواع سیگار قاچاق در رشت عنوان کرد.وی، خاطرنشان کرد: این مقدار سیگار با انجام ۴۶ روز گشت مشترک و بازرسی از یک هزار و ۷۰۰ واحد صنفی رشت در سال گذشته صورت گرفت.
به گفته مدیر کل تعزیرات حکومتی گیلان، متخلفان علاوه بر توقیف کالای قاچاق به نفع دولت به جزای نقدی محکوم شدند.  وی، با اشاره به برگزاری نخستین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گیلان در سال ۹۱ یادآور شد: در این جلسه ضمن پیگیری مصوبات جلسات قبل برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی عضو کمیسیون در سال جدید و نحوه اجرای منویات مقام معظم رهبری در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی بررسی شد.
قشلاقی، آمادگی تعزیرات حکومتی را به عنوان یک مرجع رسیدگی کننده به تخلفات قاچاق کالا وارز در حمایت و پشتیبانی از دستگاه‌های نظارتی اعلام کرد.وی، خاطرنشان کرد: با توجه به پیگیری‌های مکرر اداره کل تعزیرات حکومتی استان در زمینه استقرار نیروی انتظامی در اداره‌های تعزیرات سراسر استان مقرر شده تا موضوع از طریق استانداری پیگیری جدی شود.

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی