گیلانیان
دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ Monday, 27 March , 2023
دسامبر 4, 2013 کد خبر : 22815 خبر ها

۱۱ هزار نفر صیاد در شمال کشور به فعالیت صید و صیادی مشغول هستند

۱۱ هزار نفر صیاد در شمال کشور به فعالیت صید و صیادی مشغول هستند

گیلانیان : مدیرکل شیلات گیلان از فعالیت ۱۱ هزار صیاد در شمال کشور خبرداد.

حجت سعیدی ظهر چهارشنبه در جلسه شیلات استان افزود: از مجموع ۱۱ هزار صیاد در شمال کشور شش هزار و ۶۰۰ نفر در حوز گیلان  فعالیت دارند.

وی همچنین با بیان اینکه طرح جامع صید و صیادی در سال ۱۳۸۷ از سوی هیئت وزیران به تصویب رسید، اظهارداشت: بند هشت این مصوبه در خصوص کاهش نرخ ۱۰ درصدی بیمه صیادان اشاره دارد یعنی از ۲۷ درصد به ۱۷ درصد می رسد.

مدیرکل شیلات گیلان با اشاره به اینکه مجری این طرح وزارت تعاون، رفاه و تامین اجتماعی است، گفت: متاسفانه این طرح شامل صیادانی که دارای پیشینه صیادی بوده  و در شمال کشور نیز به فعالیت صید و صیادی  مشغول هستند، نشده است.

وی افزود: طرح مزبور مشمول  جدید الورودی ها بوده یعنی افرادی که تازه وارد عرصه صید و صیادی شده اند.

سعیدی اظهارداشت: طی یک دهه اخیر در شمال کشور به دلیل کاهش صید مجوز جدید صادر نشده تا صیاد جدیدی داشته باشیم بنابراین این مصوبه دارای نقص و کاستی است.

وی اذعان داشت: شیلات نسبت به مصوبه اعتراض و به مرکز ( تهران ) نیز اعلام شده است، سازمان شیلات ایران و وزارت جهاد کشاورزی پیگیر موضوع هستند.

مدیرکل شیلات گیلان  ادامه داد: بعد از گذشت پنج سال از اجرای این مصوبه جامعه صیادی همچنان در انتظار اصلاح این مهم  هستند./منبع : مهر

اخبار مرتبط

نظرات

بدون نظر

 

*

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

تولیدکنندگان استان در صف اول قطع برق؛

کریم خرسندی مژدهی

باز هم برق سه فاز “صنایع گیلان” را گرفت!

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی

مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشت:

برادرانه با برادرانمان امیرعبداللهیان و شمخانی