Saturday، 02 November 2024 | شنبه، 12 آبان 1403
1 2

گیلانیان : تجهیز و نوسازی 10 هزار هکتار از اراضی شالیزاری با ابلاغ 20 میلیارد تومان اعتبارات ملی و قول پرداخت 50 میلیارد تومان مصوبات سفر رئیس جمهور به استان در گیلان آغاز شد.

تجهیز و نوسازی اراضی شالیزارها از موضوع های مهم در کشت پایدار برنج محسوب می شود و این طرح از 20 سال گذشته در استان های شالیزاری در حال انجام است.

مجری طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری شمال کشور امروز در مراسم اجرای تجهیز 10 هزار هکتار شالیزارهای گیلان در محل سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار کرد: تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری استان های گیلان، مازندران و گلستان به تصویب رسیده است.

رضا عظیمی به تلاش گیلان در اجرای مصوبه مذکور اشاره کرد و افزود: تاکنون 118 هزار هکتار در 16 استان برنج خیز کشور تجهیز و نوسازی اراضی انجام شده و 70 هزار هکتار از شالیزارها متعلق به گیلان است.

وی با بیان اینکه 80 درصد از برنج کشور در سه استان تولید می شود، تصریح کرد: تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی است.

مجری طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری شمال کشور، اجرای این طرح ملی را از 20 سال گذشته اعلام کرد و گفت: اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری به طور ویژه در برنامه ششم توسعه کشور دیده شده تا تجهیز شالیزارهای شمال کشور تا پایان این برنامه به اتمام برسد.

عظیمی با اشاره به اینکه تمرکز کشت برنج در استان های گیلان و مازندران از سیاست های وزارت جهاد کشاورزی است، بیان کرد: اعتبارات زیربنایی و زیرساخت های تجهیز و نوسازی شالیزارها در استان های مذکور متمرکز می شود و تاکنون گام های بسیار خوبی برداشته شده است.

وی از اختصاص 50 میلیارد تومان برای تجهیز و نوسازی 50 هزار هکتار اراضی شالیزاری گیلان در مدت پنج سال خبر داد و یادآور شد: امسال 20 میلیارد تومان از ردیف بودجه ملی به موضوع مذکور در گیلان اختصاص داده شده است.

مجری طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری شمال کشور با بیان اینکه وزیر جهاد کشاورزی پرداخت 300 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز و نوسازی شالیزارهای گیلان و مازندران در سال 95 را پیشنهاد داده است، خاطرنشان کرد: چشم انداز روشنی برای اجرای طرح مذکور در کشور وجود دارد.

عظیمی با تاکید بر ایجاد ساز و کارهای اجرایی طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری در گیلان، اظهار کرد: کشاورزی از مشکل ترین و پرخطرترین مشاغل محسوب می شود و برنجکاری از سخت ترین کشت هاست.

به گزارش فارس، گیلان 238 هزار هکتار شالیزار دارد و تاکنون 70 هزار هکتار از این اراضی تجهیز و نوسازی شده است.

همرسانی کنید:
برچسب‎ها : تیتر اول 4

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان