گیلانیان | نماینده عالی دولت در گیلان یادواره شهدا را نماد بارز جهاد تبیین دانست و گفت: شهدا در وصیت نامه های خود بر رعایت حجاب در جامعه توصیه موکدی داشتند، لذا به منظور روشنگری در جامعه باید سیره عملی و وصیت نامه شهدا را مستند سازی و آن را برای نسل جدید بازگو کنیم.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری گیلان؛ اسدالله عباسی پیش از ظهر امروز(پنجشنبه) در جلسه ستاد کنگره بزرگداشت هشت هزار شهید گیلان با بیان اینکه برگزاری کنگره ها و یادواره شهدا یکی از بهترین راه برای اشاعه فرهنگ شهادت در کشور است، اظهار کرد: اگر مسئولان و متولیان در نظام مقدس جمهوری اسلامی به ویژگیهای شهدا توجه کرده و بر همان مسیر حرکت کنند بسیاری از مشکلات کشور حل خواهد شد.
وی با اشاره به بازگو کردن پیام شهدا برای نسل جدید در حوزههای مختلف، گفت: پیام شهدا، ایثار، ایستادگی و ولایت پذیری بود، لذا باید با مستندسازی وصیتنامه شهدا خط مشترک شهدا شناسایی و برای نسل جدید بازگو شود.
استاندار بیان کرد: یاد و خاطره شهدا باید در تمامی شهرستانهای استان گیلان زنده نگه داشته شود و این امر بدون برگزاری یادواره شهدا، بیان وصیتنامه شهدا و توجه به نصب عکس زیبای شهیدان در المانهای شهری امکان پذیر نیست.
عباسی با بیان اینکه گفتار، رفتار و اعمال ما باید بر اساس سیره عملی امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری و شهدا باشد، تصریح کرد: شهدا با تبعیت از ولی فقیه با پروردگار خود معامله کردند و در راه حق و حقانیت اسلام عزیز به شهادت رسیدند.
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر نصب و نوسازی المانهای شهدا در تمامی شهرستانهای استان، بیان کرد: در هر نقطهای از استان خون پاک شهیدی وجود دارد که با فداکاریهای خود باعث سربلندی نظام مقدس شدند، از این رو باید در ورودی شهر ها و تمامی نقاط استان المانهای شهدای شاخص هر منطقه نصب شود.
عباسی با اشاره با نقش مردم در برگزاری باشکوه نخستین کنگره هشت هزار شهید گیلان، تصریح کرد: تمامی مسئولان باید خود را وامدار شهدا بدانند زیرا برای هر صندلی مدیریتی شهدای بسیاری تقدیم انقلاب شدند از این رو مانند کنگره اول در دومین کنگره بزرگداشت رشادت های هشت هزار شهید استان هم باید از ظرفیت مردم در بخشهای مختلف استفاده شود.
وی با بیان اینکه گیلان و میدان شهرداری رشت قدمگاه شهدا و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است، افزود: دشمنان ما کسانی هستند که با دین اسلام مخالف بوده و اجازه قرآن سوزی را در کشور خود میدهند، لذا اجازه نمیدهیم بی حجابی در این استان گسترش پیدا کند.
استاندار گیلان با تاکید بر وجود نوآوری در مساجد استان و برگزاری برنامههای فرهنگی در این اماکن، بیان کرد: در مساجد گیلان باید نوآوری وجود داشته و درهای مساجد فقط برای اقامه نماز نباشد زیرا در این صورت نمیتوان نسل جدید را با شهدا و ویژگی شهدا آشنا کرد.
عباسی ادامه داد: ملت ایران ۴۴ سال صبر، مبارزه، ایستادگی کرده و اکنون در جهان و خاورمیانه به یک کشور تاثیر گذار مبدل شده است و این همان حکمرانی اسلامی میباشد که این امر نشان دهنده نقش توسل به پروردگار در حوزههای مختلف است.
میدان شهرداری رشت به موزه شهدا تبدیل شود
فرمانده سپاه قدس گیلان نیز در این جلسه با بیان اینکه هشت هزار شهید بزرگوار استان هر کدام برای خود یک قهرمان هستند، اظهار کرد: هر کدام از شهدا دارای ویژگیهای خاصی به لحاظ معنوی هستند که اگر سیره این عزیزان مورد توجه قرار گیرد به حل مشکلات کشور کمک فراوانی میکند.
سردار محمد عبداللهپور با اشاره به مردمی بودن برگزاری کنگره هشت هزار شهید گیلان، گفت: اولین کنگره هشت هزار شهید استان گیلان یکی از کم هزینه ترین کنگرهها در سطح کشور بوده است زیرا مردم نقش مهمی در اجرای آن داشتند.
وی با تاکید بر لزوم برگزاری ماهیانه کمیتههای کنگره هشت هزار شهید در گیلان، افزود: باید با فراخوانهایی ایدههای مردم را در خصوص برگزاری کنگره هشت هزار شهید گیلان دریافت کرده و از آن استفاده کنیم زیرا این امر به مردمی کردن این کنگره کمک میکند.
فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه باید میدان شهرداری رشت به موزه شهدا تبدیل شود، گفت: در میدان شهدای ذهاب شهدای بسیاری برای حضور در جبهه های حق علیه باطل حضور داشته و از این مکان برای دفاع از اسلام وارد مناطق عملیاتی شدند.
گفتنی است در پایان این مراسم از چندین تن از فعالان کنگره هشت هزار شهید گیلان تجلیل و در پایان مجموعهای کتب زندگینامه شهدا توسط دکتر عباسی استاندار و سردار محمد عبداللهپور فرمانده سپاه قدس استان رونمایی شد.