آغاز به کار نمایشگاه بصیرت با حضور آیت الله قربانی

به منظور شناسایی هرچه بیشتر ابعاد فتنه و انحراف در جامعه ، نمایشگاه بزرگ بصیرت عصر دیروز با حضور آیت ا… قربانی ، نماینده ولی فقیه در گیلان در رشت افتتاح شد . در این نمایشگاه که تا پنج شنبه ۱۲ خرداد در مجتمع خاتم الانبیاء رشت دایر است ، علاوه بر بررسی تروریسم و تاریخچه سازمان منافقین ،جریان شناسی حوادث پس از انتخابات سال ۸۸ و تفکرات انحرافی حجتیه بیش از یکصد پوستر و عکس از جریانات انحرافی و منافقانه ی دشمنان نظام به نمایش درآمده است .
نماینده ولی فقیه در گیلان در حاشیه ی بازدید از این نمایشگاه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه عارضه ی نفاق و انحراف همواره در صدر اسلام نیز وجود داشته ، افزود : جنگهای جمل و صفین نمونه های از انحراف و فتنه در جامعه ی اسلامی بودند و این پدیده امروز نیز ادامه یافته است
آیت ا… قربانیادامه داد: امروز نیز وظیفه همه ی نخبگان و روحانیان آگاهی دادن به جامعه و بصیرت بخشی است .
امام جمعه رشت ولایت فقیه را راهنمایی حقانیت و هدایت جامعه اسلامی دانست وگفت : تمسک به ریسمان ولایت ضامن سعادت و توفیق است و کسانیکه در این مسیر حرکت کنند از هر انحرافی مصونیت خواهند یافت
آیت ا… قربانی همچنین اضافه کرد : آنهایی که در سخت ترین دوران انقلاب و نظام اسلامی حضور نداشتند هرگز نمی توانند مالکان امروز جامعه باشند .
نظرات
بدون نظر