Sunday، 15 June 2025 | یکشنبه، 25 خرداد 1404
1 2

گیلانیان : در تاریخ های 24 و 26 تیر 91 به ترتیب نامه های آقایان کوچکی نژاد و جعفرزاده دو نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ، با عناوین : " افتتاح خطوط انتقال فاضلاب شهر رشت نمایشی است " و " افتتاح تصفیه خانه فاضلاب رشت هیچ استدلال فنی ندارد " در وبگاه تحلیلی خبری گیلانیان  منتشر شد . 

از سوی روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شهری گیلان جهت تنویر افکار عمومی پاسخی به نامه های مذکور ارسال شد که ضمن تشکر از روابط عمومی آن شرکت به جهت توجه به اخبار و مسایل متعلقه و پاسخگوئی به موقع عینا در پی می آید .

 امید است طبق وعده روابط عمومی امکان بازدید از پروژه های مورد نظر و گفتگوی ویژه " گیلانیان " با مدیریت شرکت آب و فاضلاب شهری گیلان در مورد فعالیت های عمرانی از جمله جمع آوری فاضلاب شهری و کند وکاری های مرتبط با آن فراهم گردد.

مسئول محترم سایت گیلانیان

عطف به مطالب مطروحه با عنوان " افتتاح خطوط انتقال فاضلاب شهر رشت نمایشی است " (تاریخ 24 تیر 91 ) و مطلبی با عنوان " افتتاح تصفیه خانه فاضلاب رشت هیچ استدلال فنی ندارد " (تاریخ 26 تیر 91 ) در آن وب سایت محترم درج گردید ، خواهشمند است دستور فرمایید با عنایت به اهمیت موضوع نسبت به درج جوابیه ذیل جهت تنویر افکار عمومی در https://guilanian.ir اقدام لازم معمول گردد .

باستحضار نمایندگان محترم مردم شریف رشت در مجلس شورای اسلامی می رساند افتتاح و بهره برداری از مدول اول تصفیه خانه فاضلاب کلانشهر رشت بیانگر عزم و اراده و مجموعه کارشناسان و متخصصان متعهد صنعت آب و فاضلاب استان گیلان در اجراء و بهره برداری از پروژه های بزرگ در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری ( سال تولید ملی ، حمایت از کار و سرمایه ایرانی )  است ، بوده و حرکتی بزرگ در راستای به ثمر رسیدن سال ها تلاش جمعی همکاران صنعت آبفای گیلان ، حفظ بیت المال و تحقق یکی از آرزوهای دیرینه مردم عزیز و شریف شهر رشت می باشد . افتخار خدمتی دیگر ازمجموعه توانمند آبفای گیلان که با ترکیب نیرو های بومی و حس مسئولیت پذیری نسبت به وظایف سازمانی و شهروندان عزیز گیلانی و مدیریت هدفمند به این امر مهم نائل آمدند .

با کمال خضوع اذعان می داریم که این شروع یک راه و حرکتی بزرگ است . هم اکنون نقطه اطمینان بخش و هدف نهایی طرح بزرگ فاضلاب کلانشهر رشت یعنی تصفیه فاضلاب با ظرفیت نهائی طرح شده محقق شده و تمامی تلاش ها باید در جهت تکمیل و بهره برداری فاز به فاز از شبکه های فاضلاب و نصب انشعابات فاضلاب باشد .

این شرکت در راستای راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب و عملیاتی کردن فرآیند تصفیه فاضلاب ، در گام اول فاضلاب را از دو نقطه در دو سمت پل تاکسیرانی و قسمتی از خروج خیابان گلزاران واقع در بلوار شهید قلی پور  که به رودخانه زرجوب و انهار آبیاری سرریز می شوند ، به سمت تصفیه خانه فاضلاب هدایت نمود ( این موضوع در کلیپ پخش شده و تمامی بروشور های توزیع شده در مراسم افتتاحیه بوضوح بیان شده است ) با این عمل روزانه از ورود بیش از 17000 متر مکعب فاضلاب به معابر ذکر شده خودداری و نتایح اولیه ناشی از فرآیند تصفیه فاضلاب بیانگر کاهش بار آلودگی ( 55%  BOD و 53% COD  ) و هدایت پساب به رودخانه گوهر رود می باشد .

لذا ضمن ارج نهادن به دغدغه های جنابعالی ، رجاء واثق داریم آن مقام محترم در تحقق نهایی طرح بزرگ فاضلاب کلانشهر رشت که علاوه بر ارتقایسطح بهداشت عمومی و سلامت شهروندان ، اثرات زیست محیطی قابل توجهی نیز در برخواهد داشت ، یاریگر خدمتگزاران شهروندان عزیز شهر رشت در صنعت آب و فاضلاب گیلان خواهید بود . خدمتگزارانی که به واسطه حس مسئولیت پذیری و تلاش شبانه روزی در راستای تحقق بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب شایسته تقدیر و قدردانی هستند. در خاتمه از ان برادر بزرگوار صمیمانه استدعا دارد در فرصتی مناسب از پروژه های به بهره برداری رسیده طرح فاضلاب رشت بازدید و از نزدیک شاهد این تلاش جهادگونه باشد .

                                                                                                      مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان