Monday، 16 September 2024 | دوشنبه، 26 شهریور 1403
1 2

پرونده اختصاصی گیلانیان :  

مدیر عامل آب فاضلاب شهری گیلان در مراسم آغاز عملیات اجرائی پروژه فاضلابY1 رشت

ناصر امینی با اشاره به این که عملیات اجرایی پروژه های بانک جهانی در دو شهر رشت و انزلی و با سرمایه گذاری مشترک بانک جهانی ، دولت جمهوری اسلامی ایران و شرکت آب و فاضلاب گیلان ازسال1385 شروع و تا پایان سال1389 ادامه خواهد داشت افزود: در سال1387 با همت و تلاش پرسنل شرکت آبفای گیلان موفق شدیم تصفیه خانه فاضلاب شهررشت را به مرحله بهره برداری برسانیم اما به دلیل این که قطعات طرح توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب شهر رشت در تمام مناطق به هم متصل نشده است لذا تاکنون این تصفیه خانه در مدار بهره برداری قرارنگرفته است.

وی یکی از راهکارهای تسریع در اجرای پروژه های بانک جهانی را افزایش منابع اعتباری ذکر کرد . مدیر عامل آبفای گیلان یکی دیگر ازاقدامات شرکت آب و فاضلاب گیلان را در خصوص اجرای پروژه های فاضلاب احداث ایستگاه های پمپاژ در مناطق مختلف رشت ذکر و اضافه کرد: در حال حاضر چهار ایستگاه پمپاژ به عنوان قلب تپنده فاضلاب رشت در مناطق مختلف این شهر پیش بینی شده است که خوشبختانه اولین ایستگاه پمپاژ درمنطقه پستک رشت شروع به فعالیت کرده است.

امینی در ادامه تصریح کرد: همچنین سه ایستگاه دیگر در مناطق پل بوسار، میدان جهاد و همچنین یک ایستگاه پمپاژ دیگر در منطقه ترازکوه در حال ساخت است که با عملیات اجرایی آنها این ایستگاه ها قادرخواهند بود بخش وسیعی از فاضلاب هایی شهر رشت را که هم اکنون به صورت روان آب به رودخانه های زرجوب و گوهرود جاری و باعث آلودگی محیط زیست می شوند به تصفیه خانه فاضلاب هدایت کنند.

(روزنامه آفرینش 28/02/ 1389 )

معاون عمرانی شهرداری رشت:

در خصوص اجرای پروژه جهانی فاضلاب باید شرکت آب و فاضلاب شهری جوابگو باشد

معاون عمرانی شهرداری رشت گفت: در حال حاضر آبگرفتگی معابر در سطح شهر به دلیل خروجی های فاضلاب های سنتی شهر است که از گذشته آبهای سطحی را به رودخانه ها می فرستادند و در صورت تکمیل ظرفیت رودخانه ها به بیرون از رودخانه هدایت می شد اما با پمپ های کارگذاشته شده در 5 نقطه شهر این مشکل حل شده و بدون نیاز به ظرفیت رودخانه با بستن دریچه های تعبیه شده این مشکل حل می شود. وی ادامه داد: در خصوص اجرای پروژه جهانی فاضلاب باید شرکت آب و فاضلاب شهری جوابگو باشد.

(ایسنا 20/10/1389)

رئیس شورای اسلامی شهر رشت:

تخریب فاضلاب سنتی به بهانه اجرای پروژه بانک جهانی مهم ترین عامل آبگرفتگی در رشت است

محمدرضا قاسمی با بیان اینکه برگزاری چند جلسه در این زمینه با شرکت آب و فاضلاب رشت بی اثر بوده است، افزود: با حضور مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان نتوانستیم مشکل فاضلاب را برطرف کنیم. وی تخریب فاضلاب سنتی را مهم ترین عامل آبگرفتگی در رشت دانست و تصریح کرد: تخریب فاضلاب سنتی که پروژه بانک جهانی از آن عبور می کند، از جمله دلایل مهم آبگرفتگی است. قاسمی با بیان اینکه فاضلاب های سطح شهر رشت به حال خود رها شده است، خاطرنشان کرد: مشخص نیست که پروژه بانک جهانی چه هنگام به اتمام می رسد.

موسی ناصح ، عضو شورای شهر رشت :

اگر ساماندهی این وضعیت در توان شرکت آب و فاضلاب نیست خودمان این کار را انجام دهیم

موسی ناصح ، عضو شورای شهر رشت نیز در این جلسه با بیان اینکه بسیاری از هزینه های آب و فاضلاب توسط شهرداری پرداخت می شود، گفت: مجموعه کارگری این نهاد نمی دانند چگونه باید لایروبی فاضلاب ها را انجام دهند. موسی ناصح، بحث فاضلاب را از موضوعات مهم شهر رشت دانست و تصریح کرد: اعتقاد ما بر این است که شرکت آب و فاضلاب شهر رشت قصد مدیریت تمام شهر را دارد و می گوید بودجه نداریم و بخشی از بار خود را بر عهده شهرداری و شورا می اندازد. وی با تاکید بر اینکه بحث آب و فاضلاب باید سریعاً برطرف شود، افزود: اگر ساماندهی این وضعیت در توان شرکت آب و فاضلاب نیست خودمان این کار را انجام دهیم.

(فارس - 24/12/89)

رشت اما ...

 

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان