Tuesday، 29 April 2025 | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
1 2

برگزاری انتخابات در کشور ما، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از سابقه ای درخشان برخوردار است. چنین امری که در بسیاری از کشورهای جهان، به ویژه کشورهای خاورمیانه، از نمونه های بی نظیر می باشد.

هر سال یک انتخابات

در کشور ما به طور میانگین هر سال یک انتخابات برگزار شده و زمینه مشارکت مردم در عرصه های گوناگون سیاسی و اجتماعی ـ شامل تصمیم سازی، سیاست گذاری کلان و مدیریت رده های مختلف ـ بسیار وسیع و گسترده است. بدین خاطر انتخابات در کشور ما، از جایگاه رفیع و کلیدی برخوردار است و به عنوان پناهگاهی مطمئن و مستحکم در برابر هجمه های دشمنان، به آن نگریسته می شود.

از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی، انتخابات، تجلی حضور مردم، مظهر مردمسالاری دینی، و ذخیره و پشتوانه امنیت کشور است.

نعمت الهی

ایشان تأکید دارند که آحاد مردم، مسئولان و فعالان سیاسی، باید از انتخابات به عنوان نعمتی الهی پاسداری کنند و هوشیارانه مراقب چالش های ضد امنیتی و تلاش های دشمنان باشند.

غفلت و بی مسئولیتی بعضی نخبگان سیاسی و چهره های مشهور نظام در جریان انتخابات سال 88 موجب شد که زبان بیهوده گوی رسانه های جمعی دشمن دراز شده و جرأت پیدا کنند تا گروههایی از مردم را به سوی حضور اعتراضی در خیابان ها دعوت نمایند.

این ناپختگی معدودی از نخبگان و گرفتار شدن در دام هواهای نفسانی شان، سبب گردید سرویس های جاسوسی غرب، به مسئله براندازی نظام اسلامی، امیدوار شوند و حضور چهل میلیونی رای دهندگان را کم رنگ جلوه دهند و نافرمانی مدنی را به عنوان یک امر قانونی بر همگان مشتبه نمایند.

طمع دشمنان

دشمنان کشور با دیدن رفتارهای منافقانه نخبگان یاد شده، به این نتیجه رسیدند که اکنون زمان سست کردن پایه های مشروعیت نظام و از بین بردن اعتماد دو طرفه ملت و حکومت، فرا رسیده است و اگر دیر بجنبند فرصت های طلای براندازی نظام را از دست خواهند داد.

دشمنان به خوبی آگاه هستند که ارتباط مستقیمی میان «انتخابات» و «امنیت ملی و منطقه ای» وجود دارد.

استحکام نظام

برگزاری موفقیت آمیز هر انتخابات، موجب می شود با استحکام بیشتر پایه های مردمی حکومت، قدرت مقاومت جمهوری اسلامی در برابر تهاجم مداوم و مستمر استکبار جهانی افزایش یافته و نظام را به یک قدرت تاثیرگذار منطقه ای و جهانی تبدیل کند.

نظام با چنین پشتوانه ای خواهد توانست در کشورهای دیگر مانند افغانستان، عراق، لبنان، سوریه و... به ایفای نقش مثبت و سازنده بپردازد و جایگاه تعیین کننده ی خود را در معادلات جهانی به رخ ابرقدرت های فعلی دنیا بکشد، ابرقدرت هایی که به دلیل مشکلات اقتصادی، به سرعت در حال نزول از جایگاه بین المللی خویش می باشند.

بیداری اسلامی

جای دیگری که اهمیت انتخابات خود را نشان می دهد، نقش بی بدیل جمهوری اسلامی ایران در اثرگذاری بر انقلاب های کشورهای اسلامی و عربی است که از آن به «بیداری اسلامی» یاد می شود هر چند که غربی های کوشش کنند با گذاشتن نام « بهار عربی» بر آن، قدرت تاثیر اسلام بر این خیزش ها را نادیده بگیرند و آن ها را با مسائل ناسیونالیستی و منطقه ای مرتبط سازند.

بیداری اسلامی، موجب گردید که نام ایران بار دیگر بر سر زبان ها افتاده و جهان را به تولد یک ابرقدرت مسلمان و جدید بشارت دهد. ابرقدرتی که به آرامی در حال جا افتادن در اذهان مردم خاورمیانه، آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین است.

ناامیدی دشمنان

با برگزاری صحیح و موفق هر انتخابات در ایران، دشمنان به سوی ناامیدی بیشتر سوق داده شده و به این نتیجه می رسند که سیاست های یک جانبه گرایانه آنان، هر روز از خریدار کمتری برخوردار می گردد.

موفقیت در برپایی یک انتخابات شایسته و بدون نقص، موجب تثبیت نقش استراتژیک ایران در سطح بین المللی می شود. زیرا اکنون شاید به مانند کشور ما ـ به اسثنای یکی دو کشور ـ مملکتی یافت نشود که این همه انتخابات و به دنبال آن مشارکت گسترده ی مردمی داشته باشد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبه های نماز عید فطر سال 1389، در باره ی رابطه انتخابات با امنیت فرمودند:

«انتخابات، همیشه در کشور ما تا حدودى یک حادثه ى چالش برانگیز است. اگرچه در مقایسه ى با انتخابات هایى که در بعضى از کشورهاى دنیا ـ چه کشورهاى به اصطلاح پیشرفته، و چه بعضى از کشورهاى دیگر ـ برگزارمی شود، که تویشان چه خباثت ها، چه خیانت ها، چه درگیرى ها، حتى چه کشت و کشتارها اتفاق مى افتد، بحمدالله این حوادث در کشور ما نیست، اما بالاخره یک چالشى است؛ مردم را متوجه می کند.

پشتوانه امنیت

مراقب باشید این چالش، به امنیت کشور صدمه نزند. انتخابات که مظهر حضور مردم است، مظهر مردم سالارى دینى است، باید پشتوانه ى امنیت ما باشد. نباید اجازه داد که این چیزى که ذخیره ى امنیت است، پشتوانه ى امنیت است، به امنیت ما صدمه وارد کند.

دیدید، حس کردید، از نزدیک لمس کردید آن وقتى را که دشمنان میخواهند از انتخابات علیه امنیت کشور سوء استفاده کنند. باید همه مراقب باشند، همه بهوش باشند. آحاد مردم، مسئولان گوناگون، منبرداران سیاسى، کسانى که می توانند با مردم حرف بزنند، همه مراقب باشند، مواظب باشند؛ از انتخابات مانند یک نعمت الهى پاسدارى کنند».

کاهش آسیب ها

با توجه به فرمایشات رهبری معظم، باید از فرصت برگزاری هر انتخابات و حضور پرشور مردم شریف و مقام ما، در جهت تقویت امنیت ملی کشور و نیز تثبیت نقش تعیین کننده نظام اسلامی در معادلات سیاسی بین المللی و منطقه ای به خوبی بهره برداری نمود و آسیب های احتمالی ـ از سوی دشمنان بیرونی و داخلی ـ را به کمترین میزان، کاهش داد.

همرسانی کنید:
برچسب‎ها : مقالات

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان