Tuesday، 17 June 2025 | سه شنبه، 27 خرداد 1404
1 2

اختصاصی گیلانیان : انتخابات ریاست جمهوری در کشور ما، یکی از پیچ های مهم در تاریخ انقلاب اسلامی و خاورمیانه به شمار می رود. زیرا موجب می شود که انقلاب اسلامی تاثیر راهبردی خود را بر منطقه و نیز معادلات جهانی، بیش از پیش افزایش دهد.

پایه و اساس معادلات

E-12امروزه اگر بخواهیم مسئله ی انرژی صلح آمیز هسته ای، پیشرفت های همه جانبه ی حاصل شده در سال های اخیر، حمایت آشکار و کامل ایران از محور مقاومت[= سوریه، فلسطین و لبنان]، حمایت از شیعیان مظلوم بحرین و مسلمانان بی پناه میانمار، پشتیبانی جدی کشور ما از حکومت مردمی سوریه در جریان نبردهای سه سال اخیر با تروریست ها و حامیان غربی و عربی آن ها، و تلاش برای محدود کردن بیش از پیش اسراییل در داخل مرزهایش و نابودی تدریجی این رژیم اشغالگر و غاصب، را در کنار یکدیگر قرار دهیم، درمی یابیم که انتخابات ریاست جمهوری، پایه و اساس معادلات فراوانی در سطح جهان و کشورهای همسایه می باشد. زیرا انتخابات، محور تعیین کننده آینده ی پرتنش خاورمیانه ای است که به طور مداوم در معرض دخالت های دول غربی قرار دارد.

نقش رهبری نظام

نکته مشخص این است که پیروزی اصولگرایان یا اصلاح طلبان یا افراد مستقل در انتخابات ریاست جمهوری، سیاست های کلان داخلی و خارجی کشور را تغییر نمی دهد. زیرا معین کننده ی اصلی سیاست های کلی نظام، رهبر معظم انقلاب اسلامی است که به طور جدی و با هشیاری مثال زدنی، مراقب کلیه تحرکات مسئولین کشور می باشد. از سوی دیگر اسناد بالادستی مانند «سند چشم انداز» راهکارها و اهداف را به دقت مشخص کرده اند و مسئولین سه قوا باید بر اساس آن حرکت و فعالیت نمایند.

تاثیرات عمیق

اما انتخابات می تواند روی نحوه ی حمایت از محور مقاومت به عنوان خاکریز اول نظام در برابر جبهه دشمن، و شکل دهی مبارزات مردمی در بحرین، مصر و شمال آفریقا، تاثیرات عمیقی بگذارد و گروه های جدیدی را در تمام منطقه شکل دهد و موجب شود که کشور سوریه، بحران فعلی را به سلامت و موفقیت، از سر بگذراند و شکست سنگین دیگری را برای دولت های مرتجع و ثروتمند عرب، ترکیه و غرب، رقم زند.

غربیان و جنجال های تازه

غربیان با آگاهی از چنین نکته مهمی، به طور حتم بیکار ننشسته، با استفاده از رسانه های جمعی خود، اعمال تحریم های جدید و طرح جنجال های تازه، سعی خواهند کرد که ناآرامی و اعتراض هایی را طی زمان انتخابات و پس از آن، با شدت و ضعف هایی که برنامه ریزی کرده اند، ساماندهی کرده و شیرینی موفقیت انتخابات یازدهم ریاست جمهوری را در کام ملت شریف ایران تلخ سازند تا از اثرات طوفانی آن در خارج از مرزها، بکاهند.

خنثی سازی زحمات مردم

غربی ها، نوعی مدیریت پویا را برای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، در نظر گرفته و در کمین نشسته اند تا از کوچکترین فرصت ها برای خنثی سازی زحمات مردم و مسئولین، بهره گیری نمایند.

به عنوان مثال، نوآم چامسکی ؛ فیلسوف هرج و مرج طلب آمریکایی، در مصاحبه ای با خبرنگار بی بی سی گفت: «در باره ی ایران، من از جزئیات اطلاع ندارم. اما شک دارم که جنبش سبز، کاملا خاموش شده باشد. فکر می کنم اگر عمیق تر نگاه کنیم، می بینیم که مردم هنوز دارند تلاش می کنند. فکر می کنم که بتوانند راههای جدیدی برای ادامه جنبش پیدا کنند».

از سوی دیگر، دیوید کوهن؛ معاون امور مبارزه با جرایم مالی و تروریسم وزارت خزانه داری آمریکا هم معتقد است هدف از تحریم های اعمال شده بر علیه دولت ایران، تحت تاثیر قرار دادن تولید ناخالص داخلی کشور نیست بلکه آنان می خواهند بر محاسبات سیاسی دولتمردان ایران اثر بگذارند.

یکی از معانی «اثرگذاری بر محاسبات سیاسی»، پیشگیری از روند رو به افزایش گسترش قدرت نرم و سیاسی ایران در منطقه و به خصوص حمایت از محور مقاومت است که خواب خوش غربی ها در جهت تقویت هر چه بیشتر اسراییل در منطقه را به شدت آشفته می کند و تمامی نقشه های اهریمنی آنان را در جهت تحکیم سلطه بر ملت های مسلمان، نقش بر آب می سازد.

انتخاباتی با تاثیرگذاری بین المللی

بدون تردید ، انتخابات ایران، تنها رویدادی است که همانند انتخابات آمریکا، در جهان سیاست مطرح بوده و امور جاری آن، زیر ذره بین کارشناسان و نظریه پردازان بین المللی قرار دارد و هر حرکتی که در این مسیر صورت می پذیرد، به دقت مورد بررسی و تحلیل های جدی قرار می گیرد.

ابرقدرت جهانی

چنین برخوردی با انتخابات ایران، کشور ما را به عنوان یک «ابرقدرت» جهانی و منطقه ای مطرح کرده و جایگاه استراتژیک آن را به همگان ـ از دوست و دشمن ـ نشان می دهد. زیرا آنان به خوبی می دانند که سیاست در ایران، یکی از واقعی ترین و عینی ترین رویکردهای سیاسی در عالم است و علاقه مردم به مباحث سیاسی و تعقیب رویدادهای مربوطه در کلیه ملل جهان، بی نظیر می باشد.

حلال مشکلات منطقه ای

جهان، چه بخواهد یا نخواهد، ناگزیر است که به انتخابات ایران، به طور کامل و گسترده توجه نماید و به بررسی همه جوانب آن اقدام کند. سیاستمداران غربی به خوبی می دانند به رغم میل آن ها، ایران حلال مشکلات منطقه ای است و بدون حضور آن، هیچ یک از معضلات سیاسی فعلی، به پایان نمی رسد و آرامشی در کار نخواهد بود.

به عنوان مثال، چندین سال تلاش آمریکایی ها برای جلوگیری از حضور جمهوری اسلامی در مذاکرات سوریه، با ناکامی سنگینی مواجه گردید و آن ها را ناچار کرد که با همه خودخواهی زایدالوصفی که دارند، از تنگ نظری های خود دست برداشته و حضور فعال کشور ما را در «مذاکرات ژنو» خواستار شوند.

بدین خاطر هر برگه ی «رأی» که در روز 24 خرداد در صندوق های انتخاباتی ریخته می شود، به مثابه موشک دورپرواز با سوخت جامد است که به سوی اهداف اصلی دشمن پرتاب شده و با قدرت «نقطه زنی»، آن را به طور کامل منهدم ساخته و توان چانه زنی محور مقاومت را به نحو شگفت انگیزی افزایش می دهد.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان