Friday، 21 March 2025 | جمعه، 01 فروردین 1404
1 2

اختصاصی گیلانیان : حجت الإسلام حسن روحانی با شعار اعتدالگرایی به صحنه انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری وارد شد و بر اثر اقبال مردم و عدم وحدت اصولگرایان و کثرت کاندیداهای آنان، به موفقیت بزرگی دست یافت.

طرح نکات جالبی مانند اعتدالگرایی، تاکید روی ایجاد آرامش در جامعه و کوشش برای پیشرفت از سویی، و ملبس بودن به لباس روحانیت از سوی دیگر، از اموری بود که توانست نظر مردم را به سوی ایشان جلب نماید.

مدیریت رهبری

از جانب سوم، مدیریت مدبرانه مقام معظم رهبری در جریان برگزاری انتخابات که بارها در مصاحبه ها و مجامع گوناگون مورد تاکید آقای روحانی  قرار گرفته، توانست بسیار راهشگا بوده و به قول یکی از بزرگان سیاسی کشور « دمکراتیک ترین انتخابات » را رقم بزند.

همان پیشکسوتی که در سال 88، دم از تقلب زده و کشور را به سوی ناآرامی و تفرقه سوق داده بود و تا امروز نیز از خطای بزرگ و استراتژیک خود به پیشگاه ملت شریف ایران، عذر تقصیر نبرده و خود را به تغافل زده است و نتوانسته به این سئوال پاسخ دهد که شورای نگهبان و مجریان مردمی برپایی انتخابات در دوره  آن زمان ، در این زمان نیز حضور داشته اند، پس چگونه در آن وقت تقلب شد ولی این بار خیر؟!. آیا این شیوه حضور در رقابت انتخاباتی، جوانمردانه است؟

ما نباید از این نکته غافل شویم که حافظه تاریخی این امت، بسی دقیق و حساس است و خوبی ها و بدی ها فرزندانش را فراموش نمی کند.

پاک کردن صورت مسئله

اکنون طبیعی است که برخی از این فرزندان که خود را اصلاح طلب نیز می نامیدند، با پیروزی آقای روحانی، به اشتباه خود را صاحب حق دانسته و آهسته آهسته نوای آزادسازی عناصر مشهور فتنه گر در انتخابات 88 را سر می دهند و با بی انصافی سعی دارند صورت مسئله ی جفاکاری های آنان و خودشان را در حق این مردم بزرگوار، از اذهان عمومی پاک نمایند.

یکی از آن فرزندان، آقای دکتر کیوان محمدی دبیر حزب اعتدال و توسعه گیلان است در مصاحبه خویش که در روز دوشنبه 28خرداد92 و پس از انتخابات برگزار شده، و مشکل ایجاد شده در انتخابات 88 را در نحوه مدیریت انتخابات عنوان کرد و افزود: «هیچکدام از ما نباید از اتفاقات 88 خوشحال شویم چراکه این موضوع در پرونده نظام نوشته شده است. بنابراین باید فضایی را فراهم کنیم که ماجرای 88 حل شود و به عنوان یک غده چرکین در بدنه سیاسی نظام نماند».

وی افزود: «صحبت از انتخابات 88 جز اینکه بر توهمات بیافزاید و موانعی را در سر راه پیشرفت کشور ایجاد کند ثمری ندارد».

دبیر حزب اعتدال و توسعه گیلان با تاکید بر اینکه باید از ایجاد تنش در کشور پرهیز شود تصریح کرد : «مسائل پیچیده سیاسی در کف خیابان ها و با زنده باد مرده باد، حل نمی شود و برای حل آن ها باید شیوه های عقلانی ایجاد کرد».

عدم پذیرش اشتباهات

جالب است که ایشان به عنوان کسی که نام «اعتدال» را یدک می کشد، در سخنان خود، به خطاهای اصلاح طلبان در سال 88 و تحمیل هزینه های فراوان سیاسی، اقتصادی و بین المللی به نظام اسلامی، اشاره نکرده و به راحتی از کنار آن ظلم بزرگ به رهبری و ملت، می گذرد و به کلی گویی می پردازد و فتنه ی آن دوره را به پای نظام می نویسد!.

وقتی که یک فرد مدعی «اعتدال» چنین رفتار می کند، از نامعتدل های اصلاح طلبان و اصولگرایان، دیگر چه انتظاری می توان داشت؟!

مسلم است که این شیوه که با بی انصافی و عدم پذیرش اشتباهات همراه است، خبر از احتمال ادامه ی راه ناصواب سال 88 می دهد که می تواند موانع زیادی را بر سر راه موفقیت آقای روحانی ایجاد کرده و شیرینی انتخاب ایشان را در کام ها، تلخ نماید.

تشکر از بلند نظری

ای کاش برادر گرامی یاد شده، به رفتار شایسته و بزرگ منشانه چهره های شاخص اصولگرایان در انتخابات یازدهم اشاره می کرد و از بلندنظری آن ها و نکوبیدن بر طبل اعتراض و لشکرکشی خیابانی تشکر می نمود تا روش تشویق خوبی های دیگران، به یک سنت حسنه در عرصه سیاست کشور تبدیل گردد.

دقت در انتخاب ها

به نظر می رسد که جناب آقای روحانی، باید در انتخاب مشاوران، اطرافیان، هیئت دولت و وزیران کابینه، و نیز مدیران ارشد و میانی استانی خود، دقت فراوانی به خرج دهد تا به سان آقای دکتر احمدی نژاد، به بن بست سیاسی و مدیریتی نرسد. زیرا آن چیزی که زحمات وی را برباد می دهد، و از این همین آغاز کار، باید جلویش را گرفت، سهم خواهی کسانی است که رأی قابل اعتنایی نداشتند، و اگر اشتباه اصولگرایان و غرور و خودبینی پدید آمده در میان آنان نبود، هرگز چنین موقعیتی پیش نمی آمد.

نقطه قوت

آقای حسن روحانی، در تاریخ انقلاب اسلامی به عنوان یک شخصیت روحانی معتدل و غیروابسته به گروههای مختلف شناخته می شود و همین امر می تواند نقطه قوتی برای وی به شمار آید تا با متحد کردن کلیه گروهها، کارهای شایسته دولت های قبلی را تکمیل کرده و از اشتباهات آنان، پرهیز نماید.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان