گیلانیان : معاون فرهنگی مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه نشریات این استان حرفه ای اداره نمی شود، گفت: مرز بین خبرنگار و ویزیتور باید مشخص شود.
محمد حسن پور امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در رشت با بیان اینکه دو نگاه در نشریات کشور اداره می شود، اظهار کرد: پیشگیری و پیگردی دو شیوه در دنیا برای اداره نشریات است.
وی با بیان اینکه مدیران مسئول مطبوعات تا زمانی که مخل نظام نباشند در درج مطالب آزاد هستند، تصریح کرد: تعداد واگذاری نشریات در استان به حداقل رسیده است.
این مسئول با تصریح بر اینکه نشریات گیلان حرفه ای اداره نمی شود، افزود: اساسنامه خانه مطبوعات بارها بازنگری و ثبت شده و تعامل ما حقیقی و حقوقی است.
وی اذعان کرد: انتظار می رود خانه مطبوعات آینده در زمینه ساماندهی خبرنگاران کار کند.
حسن پور از درجه بندی خبرنگاران گیلان خبر داد و گفت: مرز بین خبرنگار و ویزیتور باید مشخص شود.
وی با اشاره به برنامه ریزی آینده برای حضور خبرنگاران در جلسات نشست های خبری مدیران استان، خاطرنشان کرد: از ورود خبرنگاران بدون کارت خبرنگاری در جلسات جلوگیری می شود.
معاون فرهنگی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان تصریح کرد: به مدیران دستگاه های اجرایی ابلاغ می شود تا از ورود خبرنگاران بدون کارت جلوگیری کنند.
وی ارتقای نشریات را بستگی به دوره های آموزشی دانست و از برگزاری جشنواره فصلی مطبوعات در استان خبر داد. / منبع : فارس