Wednesday، 14 May 2025 | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
1 2

حوزه علمیه امیر المؤمنین گیلان را به یک کانون مذهبی تبدیل می نماید

اختصاصی گیلانیان : محمد باقر نوبخت ، معاون برنامه ریزی و راهبردی رئیشس جمهور و سخنگوی دولت تدبیر و امید به اتفاق هیئت همراه صبح روز جمعه از بخش های مختلف حوزه علمیه امیر المؤمنین بازدید کرد .

وی در پایان بازدید طی مصاحبه اسی اعلام کرد : مجموعه مذهبی فرهنگی مورد بازدید بسیار وسیع تر از تصوری که داشتم بود اگرچه ممکن است از این مجموعه بزرگ تر و وسیع تر طراحی و ساخته شده باشد اما از این منظر که این مجموعه مذهبی فرهنگی این ظرفیت را دارد که گیلان را به یک کانون مذهبی تبدیل نماید بسیار پر اهمیت و قابل تمجید است.

سخنگوی دولت گفت : اگر 2000 طلبه در این مجموعه بسیار بزرگ آموزشی گیلان تردد نمایند و مشغول به تحصیل شود آثار ارزشمند دینی و مذهبی بسیار گسترده خواهد بود که به عنوان یک گیلانی از حضرت آیت الله قربانی، نماینده مقام معظم رهبری در گیلان به عنوان یک شخصیت علمی برجسته و مورد احترام همه که بانی این مهم هستند سپاسگزاری می کنم.

دکتر نوبخت افزود : اما نگاه اصلی ما به مردم فهیم و فرهنگ دوست گیلان این است همانگونه که در هشت سال دفاع مقدس در حد شأن خودشان همت نموده اند در تکمیل این بنای عظیم مذهبی فرهنگی آموزشی مشارکت خدا پسندانه داشته باشند، قطعا خداوند بزرگ هرکسی را که در این حرکت بزرگ و ماندنی سعی داشته باشد اجر خواهد داد .

1

2

8

6

5

4

3

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان