گیلانیان : نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی با انتقاد شدید از عملکرد سازمان چای درباره نحوه پرداخت قیمت تضمینی برگ سبز چای گفت: سازمان چای حق لغو مصوبه دولت قیمت گذاری برگ سبز چای را ندارد.
محمدمهدی رهبری املشی عصر امروز در نشست شورای اداری این شهرستان با بیان اینکه مسئله چای با توجه به مصوبات دولت هنوز برطرف نشده است، اظهار کرد: رئیس سازمان چای کشور مصوبه دولت را با سلیقه خودش عمل نکرد.
*سازمان چای حق لغو مصوبه قیمت گذاری دولت در برگ سبز چای را ندارد
وی گفت: سازمان چای حق لغو مصوبه دولت در قیمت گذاری برگ سبز چای را ندارد و باید قیمت تضمینی خریداری شده یعنی یک هزار و 200 تومان برگ سبز درجه یک و 6 هزار و 500 تومان درجه دو را به حساب کشاورزان چایکار پرداخت می کرد.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس، ادامه داد: اگر توجیه آقایان این است که کارخانه داران پول نداده اند دادستان با کارخانه دارانی که تخلف می کنند و قانون را زیر پا می گذارند برخورد کند و در این بین کشاورز چایکار چه تقصیری دارد که چایش را تحویل داده اما هنوز پولش را نگرفته و در زندگی و معیشت خود مانده است.
*گله مندی از استاندار و وزیر جهاد کشاورزی برای رعایت نکردن قوانین مصوبات دولت/وضعیت چای هر سال بدتر از پارسال
وی تصریح کرد: بنده از تمام مسئولان به ویژه استاندار گیلان، وزیر جهاد کشاورزی، فرماندار و مسئولان سازمان چای گله دارم که مصوبات دولت و قانون را رعایت نمی کنند.
رهبری املشی با بیان اینکه بدانید کارخانه دار ضرر نمی کند اما کشاورز چایکار متحمل ضرر می شود، گفت: حدود 30 درصد چای کشور در املش تولید می شود اما هر سال وضعیتش بدتر است.
وی اضافه کرد: مملکت ما دارای وضعیت خاص و حساسی است که باید در جایگاه خودمان عمل کنیم تا از این حالت بگذریم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه مسایل بین المللی خارج از مرزهاست که مسئولان تلاش می کنند تعامل ایجاد شود، اذعان کرد: امیدواریم دولت جدید تلاش کند در سطح بین المللی کارهایی صورت گیرد که تحریم های ظالمانه را بردارد تا گشایشی در کارها شود.
وی افزود: در وضعیت داخلی که با تغییر و تحولات مواجه هستیم و در سطح کلان مملکت محدودیت هایی داریم که باید مدیریت کنیم، باید تمام تلاش ما مردم داری باشد.
رهبری املشی، گفت: اگر مردم از تشکیلات جمهوری اسلامی نتوانستند عزت و کرامت و حقوقشان را به خوبی بگیرند معلوم می شود ما به وظیفه خود عمل نکرده ایم و در حوزه کوچکی مانند شهرستان املش این وظیفه را ما به عهده داریم.
*برخورد نادرست برخی اداره ها با ارباب رجوع در املش
وی با تصریح بر اینکه نمی توان تلاش های نهادها و اداره ها را نادیده گرفت، خاطرنشان کرد: در مقابل این تلاش ها مردم نیز شکایاتی دارند و هنر این است که بیشتر مردم را راضی کنیم.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس، از برخورد نادرست با ارباب رجوع در برخی اداره ها را مورد انتقاد قرار داد و یادآور شد: فشار به مردم وارد می آید و اداره ای مانند دارایی موظف است در اجرای قانون، مالیات وصول کند و این فشار بر مردم نیست البته باید مردم داری کند و تبعیض قایل نشود.
وی عملکرد برخی اداره ها در تکریم ارباب رجوع خوب ندانست و متذکر شد: در یکی دو اداره اشکال زیاد می گیرند و تصور نکنند این کارشان از نظارت ناظران مکتوم می ماند سرانجام مشهود می شود و بهتر است قبل از رسیدن به این مرحله، خود را اصلاح کنند.