Saturday، 25 January 2025 | شنبه، 06 بهمن 1403
1 2

گیلانیان :رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل آب منطقه ای گیلان گفت: تالاب بین المللی انزلی باید با استفاده از مدیریت دانش بنیان و بهره گیری از تجربیات جهانی حفظ و صیانت شود.

سیف الله آقابیگی ظهر سه شنبه در حاشیه نشست هم اندیشی با نمایندگان آژانس بین المللی جایکای ژاپن در خصوص اجرای فاز دوم مدیریت اکولوژیک تالاب انزلی افزود: مجموعه تالاب انزلی به عنوان یک میراث ملی جزء تالاب های طبیعی، دا ئمی وآب شیرین کشور است.

وی اظهارداشت:  آب  ۱۱ رود اصلی و ۳۰ رود فرعی  پس از آبیاری مزارع وشالیزارها به همراه جریان های سطحی حوزه آبریزی به وسعت سه هزار و ۶۰۰ کیلو متر مربع به این تالاب می ریزد.

مدیر عامل آب منطقه ای گیلان گفت: وزارت نیرو با مدنظر قرار دادن نگرش سیستمی  و به جهت اینکه در راستای مدیریت مشارکتی با دیگر سازمان ها و مبادی ذیربط  در پیشبرد اهداف حفظ و احیای مجموعه تالاب انزلی  راهبرد مناسبی را عرضه کند در یک اقدام اساسی نسبت به انعقاد قرارداد مطالعات تعیین حد بستر و حریم تالاب اقدام  کرد.

وی افزود:  نقشه های نهایی نیز در اختیار مجموعه محیط زیست قرار گرفته تا بر اساس آن تمامی فعالیت های عمرانی شهری و روستایی و نیز ایجاد واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی پیرامون تالاب بر اساس این سند مدیریت شود.

آقابیگی  اظهارداشت: چالش بهره برداری پایدار از منابع طبیعی و به خصوص منابع آب مهمترین مسئله پیش روی است و در این راه با کمال میل آماده بهره گیری  از توان NGO ها در آگاهی رسانی و همچنین مشارکت مردمی در حفظ و صیانت از گنجینه ارزشمند تالاب انزلی خواهیم بود.

وی در ادامه ضمن استقبال از تشکیل کمیته مدیریت تالاب انزلی یادآورشد: آب منطقه ای گیلان به عنوان دستگاه موثر و اصلی که متولی مدیریت منابع آبی استان است از تشکیل کمیته مدیریت تالاب انزلی استقبال می کند./ منبع : مهر

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان