گیلانیان : محمد احمدی پور، معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان، امروز(26 اسفند) در مراسم اختتامیه جشنواره منطقه ایی مطبوعات و خبرگزاری ها و پایگاه های خبری فجر انقلاب که در سالن وارش مجتمع خاتم الانبیاء(ص) رشت برگزار شد، گفت: مطبوعات و رسانه ها از ابزارهای تاثیرگذار در دنیای امروز هستند که در کنار تنوع مطالب، رسیدن به سطح توانمندی و رفاه بیشتر نقطه مشترک دنیاست و رسانه یکی از ابزارهای دست یابی به این اهداف است.
وی با تاکید بر مباحث فرهنگی و رسانه ایی در دنیای امروز، اذعان کرد: مشکل اصلی در جوامع پیشرفته و در حال توسعه امروز کمبود وقت است، سطح اطلاعات در جوامع انسانی بسیار گسترده اما عمق اطلاعات بسیار اندک است و این رسانه ها هستند که می توانندهدایت افکار و آراء را عهده دار شوند.
احمدی پور با بیان اینکه دنیای امروز دنیای تقابل فرهنگی است، افزود: فرهنگ ها در دنیای اخیر در یک گردش دورانی نسبت به هم برخوردهایی دارند که این برخوردها موجب فرسایش فرهنگ می شود.
وی آمریکایی ها را مبدا اصلی جنگ نرم دانست و تصریح کرد: مبنای اصلی در تقابل فرهنگ ها، عرضه فرهنگ است به گونه ایی که جوامع نسبت به فرهنگ حاکم برخود ناامید شده و فرهنگ مقابل را بپذیرند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان بر عدم وجود شکاف قومی و مذهبی در جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد و افزود: ما در کشور با شکاف فرهنگی مواجه هستیم که در هر دوره ایی به یک شکل بروز می یابد که بخش عمده آن تقابل فرهنگ اسلامی با فرهنگی غربی است.
وی ادامه داد: باید این شکاف را از بین برده و تبدیل به هم افزایی کنیم که اصحاب رسانه در این زمینه نقش حساسی دارند.
احمدی پور با بیان اینکه رسانه تاثیر بسیاری بر فرهنگ عمومی دارد، اذعان کرد: در کشور ما متولی خاصی برای فرهنگ عمومی وجود ندارد و اگر با برخی از مسائل برخورد منطقی نداشته باشیم دچار بحران می شویم.
وی توسعه اخلاق و رعایت اخلاق حرفه ایی را از مباحث مهم فرهنگ عمومی دانست و افزود: رسانه باید خود اخلاق حرفه ایی را رعایت کرده و تبیین کننده اخلاق حرفه ایی در همه بخش های جامعه باشد در این صورت است که بسیاری از بحران های اجتماعی حل می شود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان ادامه داد: مهمترین اصل فرهنگ عمومی سوق دادن جامعه به سمت رعایت حدودها در همه بخش ها و ابعاد است.
وی بر ارائه آموزش های لازم به خبرنگاران و حمایت از این نوع آموزش ها تاکید کرد و اذعان داشت: سیاست ما ایجاد رابطه ایی دو طرفه با رسانه هاست و از رسانه ها نیز انتظار داریم ما را در این امر یاری دهند.
احمدی پور خواستار چاپ آثار برگزیده این جشنواره شد و تصریح کرد: اعتبارات لازم را برای برگزاری این جشنواره در بودجه 93 مشخص می کنیم و امیدواریم با همت مسئولان این جشنواره به صورت ملی برگزار شود./منبع : شبستان