Friday، 21 March 2025 | جمعه، 01 فروردین 1404
1 2

گیلانیان : رئیس سازمان بسیج کارمندان گیلان با اشاره به دغدغه فرهنگی مقام معظم رهبری از اجرای ۱۰۰ ویژه برنامه فرهنگی در اداره ها و نهادهای گیلان خبر داد

حسن حبیبی با اشاره به نامگذاری سال93 توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: مقام معظم رهبری اواخر سال گذشته سند چشم انداز اقتصاد مقاومتی را ابلاغ کردن که صرفه جویی در هزینه های کشور، اصلاح نظام در آمدی، افزایش تولیدات داخلی و مدیریت مصرف از مهم ترین ویژگی های این سند هستند.

وی با بیان اینکه دستیابی به صنعت هسته ای را مدیون مدیریت جهادی تیم هسته ای، اراده مردم، حمایت مسئولان و تلاش رسانه ها بود، افزود: مدیریت کلان در بخش نفتی به این شکل نبوده که بومی سازی صنایع مرتبط با نفت را محور کار قرار دهند.

رئیس سازمان بسیج کارمندان گیلان با تاکید بر اینکه بیش از 100 سال است که نفت وارد اقتصاد و سیاست ما شده است، گفت: نفت یکی از سیاسی ترین کالاهای اقتصادی کشور است و سرنوشت دولت ها را همین کالای اقتصادی تعیین کرده است.

وی خاطرنشان کرد: با مدیریت جهادی و بهره گیری از علم و فناوری بسیاری از مشکلات برطرف می شود.

حبیبی با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیوند بین دانشگاه ها و مراکز صنعتی در حد شعار باقی مانده است، اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب، امام خمینی (ره) مدل حکومتی اسلامی را بنا نهاد که معنویت انسان ها را بالا می برد و در جوامع بشری عدالت، امنیت و توسعه را در بر می گیرد.

وی با بیان اینکه ماهیت کار یک کارمند خدمت است، افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و رهایی از ستم استبداد شاهنشاهی امروز با تلاش خدمتگذاران سطح زندگی مردم به یک وضعیت مطلوب و دارای عزت در سطوح بین المللی تبدیل شده است.

رئیس سازمان بسیج کارمندان گیلان تاکید کرد: کسانی که دشمن نظام هستند فقط مسئولان کشور و چهره های نمایان آن را مورد هدف قرار نمی دهند بلکه به همه دستگاه های اداری جمهوری اسلامی اتهاماتی می زنند.

وی با تصریح بر اینکه بسیج ادارات تنها نهادی است که در مقابل انحرافات پیش روی نظام اداری با دقت آسیب ها را رصد می کند، عنوان کرد: بسیج کارمندان در کنار مدیران با اجرای کارهای فرهنگی و بصیرتی برای رسیدن به اهداف سازمان نهایت تلاش را دارند.

حبیبی تبیین و ترویج مبانی آرمان های انقلاب اسلامی، تقویت مولفه های فرهنگ اسلامی و ترویج تفکر بسیجی و جهادی در جامعه کارمندان را از اهداف اصلی سازمان بسیج کارمندان عنوان کرد و افزود: اجرای آموزش های توجیهی، ایجاد کارگاه های آموزشی، برگزاری اردوهای علمی در راستای ارتقای معرفت دینی، ساماندهی کارکنان بسیجی، اجرای پدافند غیرعامل، هماهنگی و نظارت در اجرای برنامه های شناسایی و پرورش نیروهای مومن از برنامه های سازمان بسیج کارمندان می باشد.

وی با اشاره به اینکه بیش از 70 دستگاه اجرایی در سطح استان در قالب پایگاه های مقاومت بسیج سازماندهی شده است، تصریح کرد: تعداد زیادی از کارمندان دستگاه ها در این نهاد سازماندهی شده اند.

رئیس سازمان بسیج کارمندان گیلان تاکید کرد: سال گذشته بیش از 70 برنامه در حوزه فرهنگی، سیاسی، بصیرتی و امور بانوان توسط بسیج کارمندان برگزار شده است.

حبیبی با اشاره به دغدغه فرهنگی مقام معظم رهبری از اجرای 100 ویژه برنامه فرهنگی در اداره ها و نهادهای گیلان خبر داد.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان