گیلانیان : امسال که از جانب رهبر انقلاب، به نام فرهنگ و اقتصاد مزین گردیده امیدواریم فرصتی ایجاد شود تا اصحاب رسانه بتوانند با استفاده از ظرفیتهای موجود، در مقوله ترویج فرهنگ و پویایی در بحث اقتصاد، نقش موثری داشته باشند .
یونس رنجکش ، سرپرست امور اجتماعی استانداری گیلان در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با بیان این مطلب گفت : حدود 159 رسانه مکتوب، تعداد زیادی پایگاه خبری و خبرگزاری در استان فعالیت دارند که این ظرفیت بسیار مناسبی است و می توان به کمک این رسانه ها روحیه نشاط را در جامعه ترویج داد"
وی با اشاره به مشکلات و ناهنجاری های فراوانی که در جامعه وجود دارد، گفت: "بخش اعظمی از این ناهنجاری ها به آموزش در جامعه باز می گردد و رسانه ها در ترویج این آموزش می توانند نقش مهم و بسزایی ایفا کنند که این امر نیازمند تدوین استراتژی رسانه ای در جهت مبارزه با چالش ها است"
سرپرست امور اجتماعی استانداری گیلان ادامه داد: "جامعه ما باید به سوی نشاط اجتماعی حرکت کنند و رسانه ها می بایست با هم فکری و هم اندیشی به بررسی ظرفیت ها بپردازند و با ورود به حوزه های تخصصی مشکلات موجود را کاهش دهند یا متوقف سازند"
یونس رنجکش، نقد را مهمترین و کاربردی ترین راه برای رفع موانع و مشکلات ذکر و افزود: "از راه نقد بسیاری از معضلات استان قابل حل است"
وی در ادامه به خانه مطبوعات و نقش مهم این سازمان مردم نهاد در امر آموزش خبرنگاری اشاره کرد و افزود: "طرح های مختلفی برای ایجاد یک پایگاه اقتصادی برای نشریات ارایه نمودیم که می تواند به چرخه اقتصادی نشریات کمک کند"
سرپرست امور اجتماعی استانداری گیلان در پایان از ایجاد صندوق سلامت رسانه ها خبر داد و اذعان نمود: "امیدوارم در مدت زمانی که در استانداری فعالیت دارم، بتوانم خدمات ارزنده ای به یادگار بگذارم"