گیلانیان : 2 طرح عمرانی و ورزشی با حضور استاندار گیلان با 21 میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه در رضوانشهر به بهره برداری رسید.
صبح امروز با حضور دکتر محمدعلی نجفی استاندار گیلان، معاونان عمرانی و برنامه ریزی استانداری، نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال، فرماندار رضوانشهر و ائمه جمعه شهرستان و جمعی از مدیران کل استان، یک جایگاه سی ان جی در رضوانشهر و سالن ورزشی سرپوشیده در پونل به بهره برداری رسید .
برای ساخت هفتاد و ششمین جایگاه CNG گیلان در شهرستان رضوانشهر در زمینی به مساحت 1400 مترمربع و 15 میلیارد ریال اعتبار و برای ساخت سالن ورزشی سرپوشیده شهدای پونل در زمینی به زیربنای 1191 مترمربع 6 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار هزینه شد .
بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی پره سر و چند طرح عمرانی دیگر از برنامه های سفر استاندار گیلان به شهرستان رضوانشهر است ./منبع : ایسنا