گیلانیان : رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از راه اندازی سه خط تولید مجتمع تولیدی و صنعتی فومنات با سرمایه گذاری 183 میلیارد تومانی خبر داد.
علی منتظری عصر امروز در جریان بازدید از مجتمع تولیدی و صنعتی فومنات اظهار کرد: صنایع سلولزی با واقعیت های گیلان همخوانی دارند.
وی به آغاز حرکت خوب در صنایع سلولزی گیلان اشاره کرد و افزود: صنایع سلولزی می تواند موجب رونق صنعت کشاورزی استان شود و این موضوع نیازمند حمایت است.
منتظری خواستار ایجاد فرهنگ صنعتی در گیلان شد و بیان کرد: همزمان با راه اندازی واحدهای سلولوزی می توان زراعت چوب در استان را رونق داد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به استفاده از ضایعات چوب در کارخانه های سلولزی، تصریح کرد: مجوز احداث 10 کارخانه ام دی اف و فرآورده های سلولزی در استان صادر شده است.
وی از اجرایی شدن پنج مجوز احداث صنایع سلولزی در گیلان خبر داد و یادآور شد: دو واحد سلولزی تا پایان سال جاری در استان راه اندازی می شود.
منتظری به راه اندازی سه خط تولید مجتمع تولیدی و صنعتی فومنات با سرمایه گذاری 183 میلیارد تومانی در سال جاری اشاره کرد و گفت: تعداد 200 نفر اشتغالزایی راه اندازی خط تولید ام دی اف، ملامینه و های کلاس و یووی در مجتمع مذکور است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه سه واحد صنایع سلولزی تا پایان سال 94 در استان به بهره برداری می رسد، اظهار کرد: 600 هزار متر مکعب ام دی اف تا دو سال آینده در گیلان به بهره برداری می رسد.
وی راه اندازی واحدهای جدید سلولزی را نیازمند 8 هزار هکتار عرصه جدید کشت چوب در گیلان خواند و بیان کرد: زراعت چوب از قابلیت های بسیاری در استان برخوردار است.
منتظری گیلان را قطب واردات چوب کشور دانست و تصریح کرد: واحدهای سلولزی استان در راستای استفاده از قابلیت کشورهای همسایه ایجاد شده است.
این مسئول واحدهای سلولزی را سازگار با محیط زیست خواند و یادآور شد: صنایع مذکور مشکل زیست محیطی ندارند.
*اشتغال 540 نفر در مجتمع تولیدی و صنعتی فومنات
مدیر مجتمع تولیدی و صنعتی فومنات نیز در جریان بازدید مذکور به پنج خط تولید فعال این واحد صنعتی اشاره کرد و گفت: تعداد 340 نفر اکنون در مجتمع تولیدی و صنعتی فومنات فعالیت می کنند.
رحمت الله یوسفی به راه اندازی واحدهای جدید در مجتمع مذکور اشاره کرد و افزود: اشتغالزایی مجتمع تولیدی و صنعتی فومنات با راه اندازی واحدهای جدید به 540 نفر می رسد.
وی صنایع نئوپان و کاغذ را جزو صنایع استفاده کننده از خرده چوب دانست و اظهار کرد: مواد اولیه، نیروی کار ماهر و انرژی از مزیت های راه اندازی صنایع سلولزی محسوب می شود و گیلان از مزیت مواد اولیه و نیروی کار ماهر برخوردار است.
یوسفی با تاکید بر سازگاری صنایع سلولزی با محیط زیست، خاطرنشان کرد: صنایع سلولزی آلودگی زیست محیطی ندارند.
مدیر مجتمع تولیدی و صنعتی فومنات مواد اولیه این واحد تولیدی را ضایعات چوب عنوان کرد و یادآور شد: تولید نئوپان و ام دی اف در داخل کشور از خروج ارز جلوگیری می کند.
وی با اشاره به تولید بسیاری از نیاز نئوپان و ام دی اف کشور در داخل، اظهار کرد: راه اندازی صنایع سلولزی در خودکفایی، اشتغالزایی و استفاده بهینه از مواد اولیه موجود حائز اهمیت است.
یوسفی صنایع سلولوزی را صنعت دل سوز جنگل دانست و بیان کرد: 14 هزار متر مربع از منابع طبیعی گیلان در اختیار مجتمع تولیدی و صنعتی فومنات گذاشته شده است.
مدیر مجتمع تولیدی و صنعتی فومنات تولید این واحد را روزانه 250 تن عنوان کرد و افزود: تولید مجتمع تولیدی و صنعتی فومنات با راه اندازی خط های جدید به روزانه 600 تن افزایش می یابد./منبع : فارس